Polaczenie glosowe do nadawcy sms-a

• 6 Odpowiedzi
  • 1045 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline zoki

• 26
Polaczenie glosowe do nadawcy sms-a
« dnia: Październik 04, 2008, 23:16:49 »
Jak w temacie. Szukam w Omnii funkcji ktora ma praktycznie kazda komorka a w Omni nie moge jej znalesc. Otoz kiedy dostaje smsa i nie chce na niego odpowiadac smsem tylko zadzwonic do nadawcy (a nie mam go w kontaktach) to jedyna mozliwoscia jest skopiowanie numeru nadawcy (a w czasie jazdy samochodem jest to praktycznie niemozliwe) i wklejenie go na ekran dzwonienia. A w wiekszosci komorek jest prosta funkcja "uzyj numeru". Czy naprawde Omnia nie ma takiej mozliwosci?

*

Offline Xanth

• **
  • 159
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Tab
Odp: Polaczenie glosowe do nadawcy sms-a
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 04, 2008, 23:59:26 »
Nie Omnia, tylko Mobile Outlook. Jesli potrzebujesz jakiejkolwiek funkcjonalnosci, ktorej nie ma fabrycznie w Windows Mobile, to zainstaluj odpowiednie oprogramowanie, ktore taka funkcjonalnosc posiada. Identycznie jak w kazdym innym systemie operacyjnym.

Pozatym Omnia to nie komorka, tylko PDA z modulem telefonu.

X.
« Ostatnia zmiana: Październik 05, 2008, 00:02:16 wysłana przez Xanth »

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 05, 2008, 00:07:30 »
a na odebranej wiadomosci nie dziala zielona sluchawka ?? i potem  znow zielona ?

*

Offline zoki

• 26
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 05, 2008, 00:16:20 »
Ok, dzieki za odpowiedz, aczkolwiek niepotrzebnie czepiasz sie slow. Oczywiscie ze jest to PDA ale 90 % uzytkownikow kupuje i uzywa Omnie glownie jako TELEFON KOMORKOWY i to jest fakt niezaprzeczalny. Poza tym funkcjonalnosc PDA z dotykowym ekranem jest dosc dyskusyjna. Nie znaczy to ze krytykuje Omnie, poniewaz jestem z niej bardzo zadowolony, ale poprostu szukam jakiegos oprogramowania, ktory ulatwil by mi prace korzystajac z funkcji telefonu. Wykonuje i przyjmuje paredziesiat rozmow dziennie (mam sredniej wielkosci firme i w niej 15 telefonow komorkowych z ktorymi mam czesta lacznosc) i oprocz funkcji typowych dla PDA wazna dla mnie jest rowniez funkcjonalnosc samego telefonu.

Pasorzytek, wydaje mi sie ze nie dziala, ale nie jestem pewien wiec zaraz sprobuje. Dzieki za info :)
« Ostatnia zmiana: Październik 05, 2008, 00:18:06 wysłana przez zoki »

*

Offline kosmo111

• 43
  • MIO A701, SAMSUNG OMNIA,HP JORNADA 728, IPAQ 3660
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 05, 2008, 09:15:51 »
przecież wystarczy 2 razy nacisnąć słuchawkę ZADZWOŃ i wybierze ci numer z sms

*

Offline Tede2

• *
  • 61
  • Sprzęt: Samsung I900 omnia
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 05, 2008, 12:55:09 »
2 razy zielona słuchawka i po problemie. A jeżeli chodzi o jakość obsługi telefonu poprzez dotyk to polecam spb mobile shell - znacznie ułatwia życie.

*

Offline zoki

• 26
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 05, 2008, 21:31:48 »
Dzieki wszystkim za odpowiedzi. Rzeczywiscie 2 razy sluchawka i wszystko dziala. Problem rozwiazany

pozdrawiam