Zmniejszył się ekran po instalacji batti 2.4

• 6 Odpowiedzi
  • 1402 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Zmniejszył się ekran po instalacji batti 2.4
« dnia: Listopad 02, 2008, 16:03:24 »
Witam. Po instalacji programu Batti 2.4 na mojej Omnii zmniejszył się trochę wyświetlacz, a dokładnie w koło wyświetlacza zrobiła się taka czarna obwódka o grubości około 3 pikseli. Zrobiłem mu hard reset i nic nie pomogło, nadal jest ta obwódka.
Czy ktoś się spotkał już z tym problemem? Jak go rozwiązać?

Odp: Zmniejszył się ekran po instalacji batti 2.4
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 02, 2008, 19:37:43 »
spokojnie ,obwodka to czesc programu u gory bedzie ci sie wyswietlal pasek postepu akumulatora mozesz go zmienic w ustawieniach od1 do kilku pikseli

*

Offline worren

• 32
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 02, 2008, 20:18:57 »
A program masz w dalszym ciągu zainstalowany  czy nastąpiło jego usunięcie po HR? Bo jesli program został odinstalowany/usunięty  a obwódka zostaje to coś nie tak :S z wyswietlaczem

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 03, 2008, 08:35:21 »
Zrobiłem HR i odinstalowałem wszystkie programy. Tak jak by wyszedł prosto z fabryki, ale wyświetlacz już pozostał z taką otoczką.
Może znacie jakieś programy do zmiany rozdzielczości lub coś w tym stylu?

*

Offline Xanth

• **
  • 159
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Tab
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 03, 2008, 08:58:26 »
Jestes pewien, ze zrobiles HR (Hard Reset), a nie SR (Soft Reset)? Po HR nic nie trzeba odinstalowywac, bo urzadzenie wraca do stanu fabrycznego.

X.

« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 03, 2008, 11:16:13 »
Tak jestem pewien, programy odinstalowałem przed HR, bo chciałem sprawdzić czy może któryś inny nie zamieszał, ale to nic nie pomogło i przeprowadziłem mu pełne zerowanie.

Tak swoja drogą to sprawdzałem na youtube czy w filmach prezentujących Omnię też coś takiego jest i faktycznie na niektórych filmikach występuje ta otoczka, teraz się zastanawiam czy to idzie wersją ROMa, ale u mnie wcześniej tego nie było, więc ROM odpada. no cóż chyba trzeba się przyzwyczaić. :)

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 03, 2008, 11:30:51 »
na pewno było to i wcześniej tylko tego nie zauważyłeś, być może przed hard resetem miałeś ustawione jakieś inne kolory systemowe