quote author=perla link=topic=110908.msg776586#msg776586 date=1223232519]
Uważajcie na Photo Contacts.
Jeśli używacie profili wbudowanych w ten program i jak go zamkniecie to niestety telefon w ogóle nie informuje o połączeniach
Ten program wyraznie integruje sie z wbudowaną aplikacja zarządzająca telefonem. No i wyłaczenie go , jak widac tym skutkuje. Testuję wer 5.07, na razie niespodzianek nie bylo. Wygoda ze zdjeciami jest..
edit : Niespodzianka, juz jest problem z brakiem mozliowosci synchronizacji z AS. Mial ktos taki problem w połączeniu z Photo Contacts ?
[/quote]
Mam problem z synchronizacją kontaktów z Outlook (SYSTEM OPERACYJNY Vista).
Instalowałem już od nowa cały pakiet MS OOffice i nic nie pomogło cały czas pojawia się informacja o błędzie po stronie komputera.
Pliki z Omni podłączonej do komputera da się ogłądać czyli połączenie USB działa prawidłowo.
Na kompie z Vistą mam zainstalowane do synchronizacji Windows Mobile zaznaczę ,że kilka dni temu było wszystko OK nie wiem gdzie szukać błędu
Natomiast w XP i ActiveSync 4.5 nie ma żadnego problemu wszystko ładnie się synchronizuje.
Może ktoś spotkał się z podobnym problemem.
Pozdr.
Pytanie moje przenoszę do wątku "Problem z synchronizacją kopntaktów" bo tu znalazł się przez pomyłkę sorry