Photo Contacts Pro

• 11 Odpowiedzi
  • 2232 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Photo Contacts Pro
« dnia: Październik 04, 2008, 11:46:59 »
Chcialbym polecic ten doskonaly program (menadzer kontaktow w telefonie) , ktory naprawde fajnie wspolpracuje z omnia.

*

Offline sp4xkp

• 356
  • Sprzęt: GT-i8000
Odp: Photo Contacts Pro
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 04, 2008, 11:54:45 »
A ja polecam Inesoft Address Book. Dla mnie bardziej przypadł do gustu  :evil:

voytekvoytek, odczytaj maila.
« Ostatnia zmiana: Październik 04, 2008, 12:11:06 wysłana przez sp4xkp »
" Zrozum człowiecze drugiego, a i on ciebie zrozumie" Kazimierz Pawlak.

*

Offline perla

• 2689
  • Sprzęt: Samsung Tab2- 7, Galaxy S2 , Kindle 3,
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 04, 2008, 22:03:25 »
Chcialbym polecic ten doskonaly program (menadzer kontaktow w telefonie) , ktory naprawde fajnie wspolpracuje z omnia.
Ktorą masz wersje działającą ?

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 05, 2008, 00:37:39 »
5.07

« Odpowiedź #4 dnia: Październik 05, 2008, 01:44:56 »
Uważajcie na Photo Contacts.
Jeśli używacie profili wbudowanych w ten program i jak go zamkniecie to niestety telefon w ogóle nie informuje o połączeniach przychodzących. Ja miałem tel cały dzień załączony i żadna rozmowa do mnie nie dotarła, mimo tego że osoba dzwoniąca miała poprawny sygnał w słuchawce. Po uruchomieniu Photo Contacts wszystko wróciło do normy.

*

Offline perla

• 2689
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 05, 2008, 20:48:39 »
Jeśli używacie profili wbudowanych w ten program i jak go zamkniecie to niestety telefon w ogóle nie informuje o połączeniach
Ten program wyraznie integruje sie z wbudowaną aplikacja zarządzająca telefonem. No i wyłaczenie go , jak widac tym skutkuje. Testuję wer 5.07, na razie niespodzianek nie bylo. Wygoda ze zdjeciami jest..

edit : Niespodzianka,  juz jest problem z brakiem mozliowosci synchronizacji z AS. Mial ktos taki problem w połączeniu z Photo Contacts ?
« Ostatnia zmiana: Październik 06, 2008, 15:42:55 wysłana przez perla »

*

Offline perla

• 2689
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 08, 2008, 07:58:48 »
Ponowna instacja AS i jest ok. A sam program PhotoContacts polecam.

*

Offline YAGA

• *
  • 82
  • Sprzęt: i900 Omnia
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 09, 2008, 10:38:23 »
quote author=perla link=topic=110908.msg776586#msg776586 date=1223232519]
Jeśli używacie profili wbudowanych w ten program i jak go zamkniecie to niestety telefon w ogóle nie informuje o połączeniach
Ten program wyraznie integruje sie z wbudowaną aplikacja zarządzająca telefonem. No i wyłaczenie go , jak widac tym skutkuje. Testuję wer 5.07, na razie niespodzianek nie bylo. Wygoda ze zdjeciami jest..

edit : Niespodzianka,  juz jest problem z brakiem mozliowosci synchronizacji z AS. Mial ktos taki problem w połączeniu z Photo Contacts ?

[/quote]
Mam problem z synchronizacją kontaktów z Outlook (SYSTEM OPERACYJNY Vista).
Instalowałem już od nowa cały pakiet MS OOffice i nic nie pomogło cały czas pojawia się informacja o błędzie po stronie komputera.
Pliki z Omni podłączonej do komputera da się ogłądać czyli połączenie USB działa prawidłowo.
Na kompie z Vistą mam zainstalowane do synchronizacji Windows Mobile zaznaczę ,że kilka dni temu było wszystko OK nie wiem gdzie szukać błędu
Natomiast w XP i ActiveSync 4.5 nie ma żadnego problemu wszystko ładnie się synchronizuje.
Może ktoś spotkał się z podobnym problemem.
Pozdr.
Pytanie moje przenoszę do wątku "Problem z synchronizacją kopntaktów" bo tu znalazł się przez pomyłkę sorry

« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2008, 15:23:32 wysłana przez YAGA »

*

Offline Darektychy

• 11
  • REGULAMIN !!!!!!
  • Sprzęt: samsung omnia 8 gb
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 20, 2008, 08:29:45 »
A ja jak wysyłam smsa przez ten program to niedostaje raportów,jesli wysyłam normalnie to normalnie dostaje raporty,może trzeba cos ustawić w Photo Contacts Pro?

*

Offline Silver8

• *
  • 85
  • PDA: i900SAHJ3/SAHJ3 TELEFON: i900XXHJ1
  • Sprzęt: SGH-i900 OMNIA 8GB+8GB SDHC Sandisk
« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 12, 2008, 15:35:22 »
Witam
Czy oprócz w/w aplikacji znacie jeszcze coś, co będzie (dla mnie wystarczy aby wyświetlało na całym ekranie zdjęcie osoby dzwoniącej oraz numer) poprawnie działać na Omnii ?
American Staffordshire Terrier -  AL BASCO Yakamoz

*

Offline LuzZz

• **
  • 184
    • Sith Clan page!
« Odpowiedź #10 dnia: Listopad 12, 2008, 16:39:52 »
S2U2? ;) Ale to tylko przy zablokowanym telefonie. ;)

Kiedyś miałem zainstalowany ten program i go usunąłem - irytował mnie bug związany z WQVGA.

Obecnie korzystam z iContact - jest dla mnie bardziej przejrzysty i "user friendly"
Nokia 3210 -> Nokia 6210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6233 -> Samsung SGH-i900 Omnia ^^

*

Offline Locke

• 4
  • Sprzęt: Samsung SGH-i900/ PDA: i900SAHJ3
« Odpowiedź #11 dnia: Maj 26, 2009, 22:58:11 »
testuje Photo Contacts Pro 5.09. Rzeczywiscie po zamknieciu programu nie wyswietla rozmów przychodzących w ogóle...
a wyłącza go automatycznie kazda synchronizacja przez ActiveSync wiec trzeba pamietac zeby go odpalic.

Nie znikł mi problem z pobieraniem nowododanych zdjec do kontaktów. W spb wszystko sie ładnie uaktualnia a kontakty w AS pozostaja bez foto...