PhonEx 1.4.5 i blokowanie gornej belki windows

• 4 Odpowiedzi
  • 927 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline me_th_od

• **
  • 113
    • capzone.pl - fullcapy, snapbacki
  • Sprzęt: HTC One
PhonEx 1.4.5 i blokowanie gornej belki windows
« dnia: Lipiec 01, 2009, 09:30:41 »
Hej
Mam pytanie odnosnie PhonEx 1.4.5.
Chodzi mianowicie o blokowanie ekranu podczas rozmowy.
Ogolnie wszystko niby pieknie bo w ustawieniach w zakladce „Phone” jest opcja „Screen off during conversation” która nawet i dziala… ale wszystko jek dobrze do momentu dopóki nie nacisne jakiegokolwiek klawaisza.
Jak podglasniam/sciszam sobie glosnik na przyklad to wtedy ekran zaczyna się „swiecic normalnie” (w sensie podswietlenia).
I niestety już się nie wygasza :(
A brak wygaszenia ekranu powoduje ze czasem przycisne np. uchem ikonki z gornej belki windows…
Caly dialer PhonEx jest zablokowany pieknie ale gorna belka windowsa już nie …
Paranoja jakas dla mnie … to już oryginalny samsungowy dialer miał to lepiej rozwiazane …
Czy jest jakas opcja żeby to zmienic – np. w rejestrze?!?
Albo moze jest jakies rozwiaznie ktore zlikwiduje gorna belke z ekranu urzadzenia?;)

*

Offline Obiwan666

• 350
  • Sprzęt: Corby II :), SGS2
Odp: PhonEx 1.4.5 i blokowanie gornej belki windows
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 01, 2009, 11:07:19 »
Mialem podobny problem, sprobuj zaintersowac sie takim softem http://pocketshield.netserver01.com/default.htm, u mnie dziala wszystko jezeli chodzi o blokowanie w tym gornej belki. W razie zapytan pisz.

*

Offline me_th_od

• **
  • 113
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 01, 2009, 18:19:36 »
Mialem podobny problem, sprobuj zaintersowac sie takim softem http://pocketshield.netserver01.com/default.htm, u mnie dziala wszystko jezeli chodzi o blokowanie w tym gornej belki. W razie zapytan pisz.
ale blokojue Ci ten program gorna belke rowniez w trakcie prowadzenia rozmowy ?!? :O

*

Offline Obiwan666

• 350
  • Sprzęt: Corby II :), SGS2
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 01, 2009, 20:06:43 »
Jezeli podczas rozmowy tapne na ekran przez przypadek lub swiadomie to pokazuje sie ekran od pocketshielda jak go odblokuje to pojawia sie dopiero phonex, mi takie cos pasuje..

*

Offline me_th_od

• **
  • 113
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 05, 2009, 23:59:33 »
Jezeli podczas rozmowy tapne na ekran przez przypadek lub swiadomie to pokazuje sie ekran od pocketshielda jak go odblokuje to pojawia sie dopiero phonex, mi takie cos pasuje..
hmmm to bede musial sprawdzic w takim razie PS - ale dopiero jak zalatwie sprawe z obudowa omni w serwisie bo mi tylna klapka trzeszczy ;)

EDIT:
i dupa... bo PS owszem dziala i blokuje ekran ale po pierwszym odblokowaniu ekranu niestety samoczynnie się już nie blokuje … czyli rozwiazanie polwiecznie dajace rezultat :(
« Ostatnia zmiana: Lipiec 08, 2009, 11:02:51 wysłana przez me_th_od »