Opera mini 5.1 nie działa - tak dziwny problem, że aż nie możliwy do rozwiązania

• 3 Odpowiedzi
  • 2674 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Marcuss1

• *
  • 85
Przez pewien czas Opera Mini 5.1 działała doskonale. Od pewnego czasu po prostu przestała ładować strony. Nie chce wczytać ani jednej stronki. Najciekawsze jest to, że inne programy, które wymagają łącza Wi-Fi działają bez problemów. Nawet Opera Mobile 10 wczytuje wszystko bez problemów. Jeszcze ciekawsze jest to, że ta sama niedziałająca Opera Mini 5.1 po podłączeniu się do innego routera Wi-Fi działa bez problemów. Usuwałem już połączenie z moim routerem wielokrotnie a Opera Mini wciąż nie działa. No przecież nie będę zmieniał routera, żeby to działało.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 13, 2010, 21:15:24 wysłana przez Marcuss1 »
i900 Omnia

*

NikoPL

Zmiana Routera odpada na start. Próbowałeś reinstalke ? Może głupia podpowiedź, ale możesz również spróbować opere mini 5 betę. Na pewno jest na jakimś serwerze jeszcze :).

Edit. Spróbuj również zmianę protokołu na http, czasem pomaga.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 13, 2010, 22:03:51 wysłana przez NikoPL »

*

Offline Marcuss1

• *
  • 85
wszystkie podane przez Ciebie propozycje już sprawdziłem. Nic nie działa. Tak sobie myslę, że trzeba by chyba wejść w jakieś ustawienia zaawansowane i tam zresetować coś. Może rejestr systemowy ?
i900 Omnia

*

Offline JcL

• 7
kolego chyba mam podobnie, ale u mnie nie działa tylko jedna strona czyli eomnia.net...

Może sprawdź ustawienia - wpisz w adres opera:config

Ogólnie wersja BETA nie zapamiętywała logowań na forach, a wersja 5.1 wkurza faktem, że nawet jak mam wyłączony g-sensor w telefonie to ona automatycznie obraca ekran i nie można tego wyłączyć w opcjach :/