Procesor w I900 na TMCP

• 4 Odpowiedzi
  • 2437 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Procesor w I900 na TMCP
« dnia: Październik 13, 2008, 18:39:48 »
Witam wszystkich mam pytanie do posiadaczy Omni. Macie zainstalowanego TMCP playera włączacie program wchodzicie w ustawienia i tam pojawia sie język, platforma, wersja OS, Moel, Procesor i tu mam pytanie do wszystkich czy procesor ARM intel i czy oprędkość 210 MHZ ????    Zielony jestem totalnie ale wydaje mi sie że Omnia ma inne taktowanie procka czy tylko moja Omnia pokazuje takie jaja i dlaczego takie taktowanie ??  U kolegi na Mio 560 ( nie pamientam na pewno) wyświetla mu taktowanie 349mhz wiec PYtam czy moja jest dziwna czy u was tez tak pokazuje??

*

Offline szycha7000

• **
  • 155
  • Sprzęt: Omnia, desire z, galaxy s 2, xperia t
Odp: Procesor w I900 na TMCP
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 13, 2008, 19:05:20 »
Z tego co czytałem na tym forum to powinieneś sprawdzić czy nie masz ustawionego jakiegoś trybu oszczędności baterii albo coś podobnego. Ale opieram się tylko na tym co pamiętam z czytania forum i mogę się mylić.

*

Offline gamer

• **
  • 109
  • Samsung łOmnia
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 14, 2008, 22:45:38 »
Pokazuje tak poniewaz wskazuje aktualne uzycie procesora. U mnie gdy odpalam jakiejs dobrej jakosci film to potrafi i wyswietlic 633mhz. Nie rpzejmuj sie tym :] :E

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 15, 2008, 06:25:19 »
Tak, TCPMP pokazuje realną (+/- bo zdarzają się wpadki) prędkość procesora.

« Odpowiedź #4 dnia: Październik 15, 2008, 06:53:08 »
Dziękuje za info. Teraz jestem spokojny :) Jeszcze pewnie przez jakiś czas będe zamotany z tym PDA przesiadłem sie z SonyEricssona D750 :) kosmos totalnie pozdrawiam wszystkich posiadaczy i nie posiadaczy Omni