Omnia z Orange ikonki i gadzety

• 5 Odpowiedzi
  • 1288 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Omnia z Orange ikonki i gadzety
« dnia: Czerwiec 14, 2009, 23:27:35 »
Witam
Mam mały problem w sobotę zamieniłem iphona 3g na omnie...
Soft w tej Omni jest brandowany orange i chcialbym zmienic wszystkie orangowskie ikonki na te orginalnalne z omni logo startowe juz zmienilem tylko te ikonki.
Jak by ktos mógł mi podesłac lub wrzucic na jakis serwer wszystkie ikonki z orginalnego softu to będe wdzieczny... Pozdrawiam Filip

*

Offline szycha7000

• **
  • 155
  • Sprzęt: Omnia, desire z, galaxy s 2, xperia t
Odp: Omnia z Orange ikonki i gadzety
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 15, 2009, 01:21:23 »
Polecam Ci zmianę ROMu. Oczywiście wiąże się to z pewnym ryzykiem uwalenia Omni i wszystko robisz na własną odpowiedzialność.

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 15, 2009, 15:22:32 »
Właśnie nie chce zmieniac romu bo strace gwarancje i mam troszke rzeczy na omni wystarczyło by mi tylko zmiana ikonek i widzetów

*

Offline sdsi

• 807
  • Sprzęt: Dell x30 High 2GB, GPS Wintec WBT-201, iOMNIA 8GB Black
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 15, 2009, 20:03:48 »
Na ROMie z ORGANGE bateria w Omnii slabo trzyma. Mialem w Orange - zmienilem na oryginalny SAHJ3; zdecydowana poprawa no i normalne ikonki :) Ale to Twoja decyzja :)

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 15, 2009, 21:25:18 »
No a jak na tym orangowskim sofcie niemam simlocka to jak zapgrejduje to tez go nie bendzie? nie strace gwarancji? i nie utrace zdjec programów i plików? Własnie jest mały problem bo mam na lapie Windowsa 7 64bit i czy da rade to przeflaszowac

« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 15, 2010, 16:59:11 »
mam dokładnie ten sam problem! i też mam windowsa 7 mógłby ktoś napisać jak to przeflaszować?