omnia jako nawigacja w aucie a swiatlo sloneczne

• 5 Odpowiedzi
  • 1275 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline archibaldi

• *
  • 68
    • Kalkulator kredytowy
  • Sprzęt: xperia
omnia jako nawigacja w aucie a swiatlo sloneczne
« dnia: Listopad 21, 2008, 11:55:26 »
Czy podczas slonecznej pogody wyswietlacz omni jest czytelny w aucie? Gdzie umiescic jesli sa problemy, uchwyt na szybie czy gdzies w okolicach kokpitu?

Odp: omnia jako nawigacja w aucie a swiatlo sloneczne
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 21, 2008, 12:03:03 »
Czy podczas slonecznej pogody wyswietlacz omni jest czytelny w aucie? Gdzie umiescic jesli sa problemy, uchwyt na szybie czy gdzies w okolicach kokpitu?

najlepeiej koło pedału hamulca...wejdź do auta w słoneczną pogode i sobie sam przetestuj czy to aż takie skomplikowane jest???

*

Offline elku87

• **
  • 171
  • LUMIA 800
  • Sprzęt: Nokia LUMIA 800
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 21, 2008, 12:03:35 »
hmmm powiem Ci ze jest z tym maly problem jezeli jest bardzo slonecznie to widocznosc na ekranie jest niestety ograniczona(zalezy jak pada slonce)....ja mam omnie zawsze na uchwycie na szybie tylko ze z lewej strony od kierownicy :) wtedy jakos to slonce nie przeszkadza:)

*

Offline archibaldi

• *
  • 68
    • Kalkulator kredytowy
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 21, 2008, 12:15:27 »

najlepeiej koło pedału hamulca...wejdź do auta w słoneczną pogode i sobie sam przetestuj czy to aż takie skomplikowane jest???

No jesli pytam to jest tego jakis powod Einsteinie... Nie mam programu do nawigacji i zastanawiam sie czy kupowac na omnie czy dac sobie luz i kupic nawigacje oddzielnie.
Nie mam uchwytu itp. wiec zeby przetestowac funkcjonalnosc to musialbym jezdzic w kolko z omnia trzymana w rece..

*

Offline elku87

• **
  • 171
  • LUMIA 800
  • Sprzęt: Nokia LUMIA 800
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 21, 2008, 13:45:50 »
jezeli masz omnie to Ci sie nie oplaca kupowac jeszcze dodatkowego urzadzenia....bedzie tylko problem gdy nawigacje bedziesz mial podlaczona do gnzadka zapliczki i nagle Ci sie telefon rozladuje.... tez tak jezdzilem przez jakis miesiac...a pozniej automapa na omnie i heja:) naprawde slonce bardzo nie przeszkadza...zreszta nawet jakby to zawsze mozesz polegac na komunikatach :)
« Ostatnia zmiana: Listopad 22, 2008, 10:00:21 wysłana przez elku87 »

*

Offline archibaldi

• *
  • 68
    • Kalkulator kredytowy
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 21, 2008, 14:12:45 »
dzieki za podzielenie sie spostrzezeniami, zainstaluje automape, kupie uchwyt + ladowarke samochodowa i niech hula