Problem z pogodynką

• 3 Odpowiedzi
  • 769 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline milosz78

• **
  • 244
    • PRE SEARCH
  • Sprzęt: mpx200,SDA T-Mobile,HTCWizard,MIOA701,i900,OmniaW
Problem z pogodynką
« dnia: Październik 24, 2008, 23:28:06 »
Zainstalowałem Weather od SPB. Nigdy nie miałem z nim problemu a tu nagle w Omni wyskakują mi komunikaty,że krytycznie mało pamięci (program instalowałem w pamięć nie na urządzenie) Jednak na urządzeniu pojawił się plik log - WEATHER _cośtam miał kilkadziesiąt MB i rozrastał się.
Spotkało kogoś coś takiego?

*

Offline antonib

• 423
  • Sprzęt: N560 N95 OMNIA... to juz historia Teraz IPHONE 3GS 16
Odp: Problem z pogodynką
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 24, 2008, 23:36:10 »
Mialem podobnie, a w poprzednim N560 sprawdzalo sie super, wiec wywalilem i wgralem SpbShell i jest ok, minusem jest to, ze w shell-u mozna tylko jedno miasto wybrac, ale mozna tez wrzucic SpbTravellera...tylko czy to jest tak bardzo potrzebne??? szczegolnie przy dosc ograniczonej pamieci Omni.

*

Offline SeBoLeX

• 646
  • Sprzęt: Omnia -> HTC Leo -> HTC One X -> SG Note 3
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 25, 2008, 11:41:30 »
Czy u was SPB Weather automatycznie aktualizuje pogode, gdy znajdzie się w zasięgu sieci WiFi? U mnie aktualizacja jest mozliwa dopiero przez GPRS lub po podłączeniu Omni do PC. Dziwne, żeby przez WiFi się nie aktualizowało  :mysli:
Device #1: Samsung Galaxy Note 3 ; ROM: WiechoROM v5 DXUENF3 (4.4.2 - KitKat)

Device #2: Kiano Core 10.1 3G [ROOTED]

*

Offline Olik

• **
  • 142
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 25, 2008, 12:56:34 »
Nie wiem czy to tak samo wyglada na WM ale na Symbianie gdy pojawal sie taki komunikat to oznaczalo malo Ramu. Wylacz wszytkie aplikacje przez Menadzer Zadan albo po prostu wylacz i wlacz telefon i zobacz czy pomoglo