Witam,
1. Jestem posiadaczem Omni od kilku dni i zauwazylem, ze po wlozeniu do kabury na pasku Omnia przez wiele minut a nawet i godzin pozostaje niewygaszona. Opcje dot. wygaszania mam ustawione na 1 min. i gdy lezy sobie spokojnie na stole to wszystko sie elegancko wygasza. Problem jest tylko po wlozeniu do kabury i ruchu. Wiadomo ze na tym pasku troche rzuca telefonem jak ide lub jade na rowerze.
Mam wrazenie ze to moze czujnik ruchu powoduje tel nie moze sie wygasic ale z drugiej strony nie wykonuje ruchu az o 90 stopni zeby sie orientacja zmieniala.
Podejrzewam tez, ze moze w kaburze jakos sie naciskaja klawisze.
Licze na Wasze doswiadczenie w tej kwestii i moze cos podpowiecie zebym nie musial kazdorazowo czekac 1 min. przed wlozeniem tel do kabury? To wkurzajace.
2. Druga sprawa to blokowanie klawiszy dialera podczas wykonywania polączenia. Czy mozna to jakos wylaczyc?
Wkurzajace jest co chwila wciskanie tego srodkowego klawisza zeby dostac sie do klawiszy na ekranie.
Probowalem szukac odpowiedzi na te pytania i w szukajce siedze od kilku godzin ale nic nie znalazlem.
Z gory dziekuje.