Oglądanie YouTube na Omni

• 43 Odpowiedzi
  • 14521 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Oglądanie YouTube na Omni
« Odpowiedź #30 dnia: Grudzień 16, 2008, 15:33:24 »
Mi youtube na omni w zaden sposob nie udalo sie uruchomic, nie dziala przez youtbue player (no teorytycznei dziala ale jak tam cos wyszukuje to mam bardozo malo wynikow np 2 lub 3)
wtyczka do TCMP tez nie dziala, co mam zrobic?

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
  • Sprzęt: Motorola MB511 Flipout
« Odpowiedź #31 dnia: Grudzień 16, 2008, 16:59:01 »
w youtubeplay w opcjach mozna ustawic nawet do 50 rekordow, filmiki chdza  w nim bardzo fajnie
_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™

*

Offline LuzZz

• **
  • 184
    • Sith Clan page!
« Odpowiedź #32 dnia: Grudzień 16, 2008, 18:52:46 »
Również polecam youtubeplay!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=385227

Głownie ze względu na to że działa ;) I za opcję pobrania filmu do pamięci celem późniejszego obejrzenia :)
Nokia 3210 -> Nokia 6210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6233 -> Samsung SGH-i900 Omnia ^^

« Odpowiedź #33 dnia: Grudzień 18, 2008, 19:30:51 »
Ja sie zastanawiam dlaczego youtube mi nie dziala przez streaming player, mianowicie otiweram youtbue przez opere wybieram filmik i  odpala sie streaming plyer, pokazuje chyba czas jaki ma film i na tym koniec, nie otwiera. Jak sobie z tym poradzic?

« Odpowiedź #34 dnia: Grudzień 09, 2009, 21:20:36 »
W mojej Omni mam zainstalowaną przeglądarkę internetową SkyFire 1.5. Gdy wchodzę na YouTube i klikam na jakiś filmik to jestem automatycznie przekierowany na Win. Media Player, który tego nie otwiera i wykazuje błąd. Ale mam zainstalowany programik YouTubePlay, przeznaczony do odtwarzania filmików ale SkyFire jedynie widzi WMP i nie wiem jak zrobić aby ustawić otwieranie formatu YouTube właśnie w tym a nie innym programie. Może koś z Was to rozgryzł i mi podpowie jak to zrobić. I czy w WinMobile 6.1 jest jakiś sposób na określenie dostępu programów i ich ustawienia domyślne jak w "dorosłym systemie".

« Odpowiedź #35 dnia: Luty 01, 2010, 15:46:21 »
Przy wlaczaniu filmiku na youtube wyskakuje mi takie cos
" nie mozna nawiazac polaczenia przy biezacych ustawieniach polaczenia. aby zmienic ustawienia polaczenia , nacisnij opcje ustawienia." tyle ze nie ma tam nic ciekawego ;< albo ja po prostu nie znalazlem. czytalem ze podobno trzeba wgrac flash lite windows mobile i tak tez zrobilem ale nic nie pomoglo ;<. pomoze ktos ? ;)

*

Offline gab305

• 20
  • Sprzęt: HTC Desire Z, Xperia x8,
« Odpowiedź #36 dnia: Luty 01, 2010, 22:09:27 »
Zainstaluj przeglądarkę skyfire :) obsługuje ona flash, ajax, silverlight itp. to też bez problemu odtworzysz większość stron z pełną zawartością
Pobierz :http://get.skyfire.com/

*

Offline kozunio12

• 318
  • Sukces ma wielu ojców, porażka żadnego.
  • Sprzęt: Samsung i5700
« Odpowiedź #37 dnia: Luty 02, 2010, 17:28:41 »
Przepraszam, że podpinam się do tematu, ale nie widzę potrzeby zakładania nowego. Pobrałem ze strony Google aplikację dedykowaną na Omnię do odtwarzania filmów yt. Niestety przy włączaniu wyskakuje mi błąd:

"..\xplatform\core\minitubeapplication.cpp:125"

oraz

"c:\p\recipes\366710934\base\c\src\cpp\common/base/public/scopedptr.h:56"

Z tego co widzę, może być to skopany kod programu bądź muszę doinstalować jakieś biblioteki.
Było:SPV E650, LG KS20, Samsung Omnia

*

Offline Kynareth

• 10
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S3
« Odpowiedź #38 dnia: Luty 03, 2010, 10:51:43 »
Też mi to samo wyskakuje kiedy uruchamiam ten program.
I też nie wiem co zrobić.

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
« Odpowiedź #39 dnia: Luty 03, 2010, 22:50:03 »
wgrajcie sobie program you tube player, nie wiem czemu wam ten z googla  nie dziala bo u mnie smiga ale you tube player powinien zaltwic sprawe

*

Offline Kynareth

• 10
« Odpowiedź #40 dnia: Luty 04, 2010, 19:37:36 »
Mmm, wydaje mi się, że ten youtube player to służy do oglądania ściągniętych filmów.
Ja mam aktualnie streaming player, który był od początku w omni, jest wszystko ok tylko, że filmiki wszystkie są w 3GP, nie da się zmienić nijak jakości, a na 3.2" ekran to te 176x144 nie wystarcza.
Chciałbym usunąć streaming player z urządzenia, ale nie mogę go nigdzie znaleść na pamięci, nie ma go tez w " usuń programy".

*

Offline kozunio12

• 318
  • Sukces ma wielu ojców, porażka żadnego.
  • Sprzęt: Samsung i5700
« Odpowiedź #41 dnia: Luty 04, 2010, 20:33:58 »
javman, mogę wiedzieć, czy używasz najnowszej wersji, czy też jakiejś starszej. Może coś przekombinowali w Google w nowszych aktualizacjach.
Było:SPV E650, LG KS20, Samsung Omnia

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
« Odpowiedź #42 dnia: Luty 04, 2010, 21:41:44 »
nie wiem jak sprawdzic wersje, bo nie ma zadnych opcji poza EXIT :D
a you tube player  normalnie wyszukuje  i odtwarza  pliki z  you tuba... nie musza  byc nigdzie zapisane ani nic, mozna  nim zapisywać, streaming player  u mnie nie działał :D i go nie  mam ale to pzrez to ze mam rom lite, jesli masz rom z wgranym striming playerem to go nie usuniesz...
« Ostatnia zmiana: Luty 04, 2010, 21:43:45 wysłana przez javman »

*

Offline Kynareth

• 10
« Odpowiedź #43 dnia: Luty 04, 2010, 22:11:54 »
Szkoda, że go nie usunę.
Ściągnąłem sobie taką przeglądarkę jak Skyfire.
Obsługuje Flasha, Jave i nie tylko.
Można oglądać youtuba we wszystkich wersjach, filmiki w dowolnej rozdzielczości.
Działają nawet niektóre gry Flash!!!
Minus to to, że choć działa szybko to pobiera dużo MB, więc jak nie masz przez Wifi to lepiej z tego za długo nie korzystać.