Odblokowywanie ekranu innym przyciskiem

• 3 Odpowiedzi
  • 2139 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline koart

• 764
  • Sprzęt: i8000, i9100
Odblokowywanie ekranu innym przyciskiem
« dnia: Sierpień 23, 2009, 02:29:22 »
Mam pytanie czy istnieje jakis sposob albo program aby przypisac funkcje dlugiego nacisniecia czerwonej sluchawki (odblokowanie ekranu) do innego przycisku np menu?
od razu mowie ze w standardowym narzedziu do przypisywania przyciskow nie ma takiej mozliwosci
i8000 - WM 6.1
i9100 - Exynos 3.4 na KG2

Odp: Odblokowywanie ekranu innym przyciskiem
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 23, 2009, 10:22:42 »
wchodzisz w ustawienia,przyciski a potem przycisk budzenia i ustawiasz klawisz przedni lub zainstaluj sobie program pocket shields i tam masz wiele opcji na odblokowywanie telefonu.tu masz ten program:http://eomnia.pl/showthread.php?tid=1296&page=1

*

Offline popara83

• *
  • 55
  • Sprzęt: i900 Omnia, X1, HTC Snap S521, HTC Wildfire
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 23, 2009, 11:02:20 »
jesli chodzi Ci o blokowanie omni innym przyciskiem niz słuchawka, (bo niezbyt jasno to napisałes), to zainstaluj s2u2 i przypisz do klawisza menu, a odblokujesz omnie przesuwajac palec po ekranie.

*

Offline koart

• 764
  • Sprzęt: i8000, i9100
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 23, 2009, 13:36:08 »
nie chodzi mi o usypienie telefonu tylko o blokowanie i odblokowanie ekranu
z blokowaniem sobie poradzilem bo w przyciskach moglem przypisac sobie funkcje blokowania do dowolnego przycisku sprzetowego
moje pytanie dotyczy tego ze to samo chcialbym sobie zrobic z funkcja odblokowanie (takiej funkcji nie widzialem), czyli przypisac ja do dowolnego przycisku..powtarzam nie chodzi mi o usypienie PDA i budzenie..
standardowo funkcja odblokowania ekranu jest pod dlugim przycisnieciem czerwonej sluchawki, a mnie marzy sie ta funkcja pod innym klawiszem sprzetowym i o to wlasnie pytam?
mam nadzieje ze tym razem wyrazilem sie dostatecznie jasno :)
i8000 - WM 6.1
i9100 - Exynos 3.4 na KG2