Nie mozna sie do mnie dodzwonicgdy korzystam z internetu

• 4 Odpowiedzi
  • 762 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline milosz78

• **
  • 244
    • PRE SEARCH
  • Sprzęt: mpx200,SDA T-Mobile,HTCWizard,MIOA701,i900,OmniaW
Nie mozna sie do mnie dodzwonicgdy korzystam z internetu
« dnia: Grudzień 04, 2008, 09:56:09 »
Jak w temacie.Polaczenie mam aktywne w zasadzie caly czas,korzystam z gg i z opery do przegladania stron.Od pewnego czasu osoby dzwoniace do mnie twierdza ze nie odbieram a u mnie ani sladu polaczenia?Raz zrobilem HR. pomoglo.poinstalowalem to co lubie na nowo i problem sie powtarza.

*

Offline krissos

• 635
  • Sprzęt: Samsung Galaxy II +32GB
Odp: Nie mozna sie do mnie dodzwonicgdy korzystam z internetu
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 04, 2008, 10:00:59 »
A jaki masz program do kontaktów? Tu może być problem!  Jesli masz "PhotoContacts_Pro.PPCv5.09_full+spolszczenie" cos takiego to on musi byc aktywny caly czas bo inaczej nie bedzesz slyszal dzwonka jak ktos bedze dzwonil tez tak mialem przy tym programie zmienilem na inny i problem sie rozwiazal
« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2008, 10:03:19 wysłana przez krissos »
Nie mów mi jak mam żyć bo nie ty za mnie będziesz umierać

*

Offline milosz78

• **
  • 244
    • PRE SEARCH
  • Sprzęt: mpx200,SDA T-Mobile,HTCWizard,MIOA701,i900,OmniaW
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 04, 2008, 10:31:02 »
fakt . jest photo contact. zaraz wywale i sprawdze.a swoja droga co on moglby robic?
Napisane: Grudzień 04, 2008, 10:14:16
nie moge w mobilnej wersji wyedytowac posta,ale wyglada na to ze rozwiazales moj problem.:) faktycznie ten program wrzucal  czasami komunikat ze chce sie rozlaczyc czy cos takiego ale nie mialem pojecia ze to mialo takie znaczenie!Dziekuje bardzo za ekspresowa i trafna podpowiedz!

*

Offline krissos

• 635
  • Sprzęt: Samsung Galaxy II +32GB
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 04, 2008, 10:40:36 »
fakt . jest photo contact. zaraz wywale i sprawdze.a swoja droga co on moglby robic?
Napisane: Grudzień 04, 2008, 10:14:16
nie moge w mobilnej wersji wyedytowac posta,ale wyglada na to ze rozwiazales moj problem.:) faktycznie ten program wrzucal  czasami komunikat ze chce sie rozlaczyc czy cos takiego ale nie mialem pojecia ze to mialo takie znaczenie!Dziekuje bardzo za ekspresowa i trafna podpowiedz!

On przejmuje cała kontrole nad twoimi kontaktami itd i na pasku z prawej strony na dole musi byc ikonka caly czas jego aby dzalal a jesli w jakis niewiadomy sposób zniknie to i znika wszystko co jest związane z kontaktami  (kontakty nie znikają) ale nie masz sygnalu polaczenia sms  a ktoś kto dzwoni do ciebie to ma normalny sygnał a ty nie odbierasz
Wiec jest to niby fajny programik ale robi sobie takie jaja  :grin:
Nie mów mi jak mam żyć bo nie ty za mnie będziesz umierać

*

Offline perla

• 2689
  • Sprzęt: Samsung Tab2- 7, Galaxy S2 , Kindle 3,
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 04, 2008, 20:45:40 »
Mialem z nim podobne problemy i przerzucilem sie na Phone Extension firmy iconsoft.
Prostszy i pewniej dzialajacy.