Połączenie wideo

• 9 Odpowiedzi
  • 5253 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Cracoviaczek

• 26
  • Sprzęt: Samsung GT-i9100 Galaxy SII
Połączenie wideo
« dnia: Wrzesień 29, 2008, 12:06:56 »
Witajcie :smile:
Nie wiem czym to jest spowodowane ale straciłem możliwość wykonywania połączeń wideo. Nie wiem czy coś nieopatrznie zmieniłem w ustawieniach urządzenia czy poprostu wina leży gdzie indziej (np. po stronie sieci Plus, w której mam numer). Może ktoś miał coś podobnego i wspomoże dobrym słowem?

Odp: Połączenie wideo
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 29, 2008, 12:49:05 »
Jesteś w ogóle w zasięgu sieci 3G? Twój rozmówca również musi być w zasięgu 3G abyś mógł przeprowadzić wideo rozmowę. Sprawdź czy masz włączone 3G w telefonie. Jeśli wyłączyłeś 3G to również nie przeprowadzisz takiej rozmowy.

*

Offline Cracoviaczek

• 26
  • Sprzęt: Samsung GT-i9100 Galaxy SII
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 29, 2008, 12:54:14 »
Dzięki Azazel za odpowiedź :) Jakoś całkiem mi to umknęło :oops:
PS. Temat do skasowania :wink:

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 24, 2008, 12:29:02 »
A jak włączyć 3D???

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
  • Sprzęt: Motorola MB511 Flipout
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 24, 2008, 12:39:08 »
A jak włączyć 3D???

chodzi ci o 3G ?    jak tak to zobacz tu >http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=106878.0

szukamy  panowie, szukamy...
_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™

« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 24, 2008, 12:53:25 »
Tak 3G :) mała literówka. Bylem na temacie który mi podales ale to nie o to mi chodzi. Chce właczyć sieć 3G abym mógł nawiązac połaczenie wideo bo gdy wybieram nr poł wideo jest nieaktywne...

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
  • Sprzęt: Motorola MB511 Flipout
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 24, 2008, 12:57:46 »
jesli masz ustawione na automatycznie w opcjach telefonu wybor pasma a nie masz ikonki 3G to oznacza ze  nie jestes w zasiegu tej sieci. ona jest w duzych miastach i w ich okolicach. jesli  nie masz  zasiegu to nic nie poradzisz.
_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™

« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 24, 2008, 13:00:56 »
Ahaaaaaaa  :-| no to kiszka :)
ale to by sie zgadzalo bo czasem mam a czasem nie mam tam u góry 3g.
Myslalem ze to jest wszędzie... ech ciężko w tym kraju idzie wdrazanie najnowszych technologii.
Dziękuję bardzo!

*

Offline titus78

• 665
    • a może tak coś wciągniesz?
  • Sprzęt: SGS II, Galaxy Note
« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 28, 2009, 16:42:40 »
u mnie nie da się nawiązać połączenia wideo, mam wszystko włączone, jestem w zasięgu sieci 3G i każda próba nawiązania takiego połączenia powoduje rozłączenie rozmowy (pojawiam się na chwilę na własnej kamerce), u operatora również włączona możliwość rozmów wideo, czy ktoś ma podobny problem?
Potrzebna zgoda na reklamowanie stron, serwisów etc.!!!

*

Offline Szymcio

• **
  • 204
  • Sprzęt: Motorola Defy
« Odpowiedź #9 dnia: Maj 14, 2009, 20:13:14 »
u mnie nie da się nawiązać połączenia wideo, mam wszystko włączone, jestem w zasięgu sieci 3G i każda próba nawiązania takiego połączenia powoduje rozłączenie rozmowy (pojawiam się na chwilę na własnej kamerce), u operatora również włączona możliwość rozmów wideo, czy ktoś ma podobny problem?
Kolego czy rozwiązałeś może problem z brakiem możliwości wykonywania połączeń wideo?
Ja mam dokładnie tą samą sytuację, jast 3G ale nie ma w ogóle możliwości wybierania połączenia wideo (w normalnych kontaktach pod windowsem), w tym innym menadżerze kontaktów pojawia się koło zdjęcia poł. wideo gdy jestem pod 3G ale nie łączy.
Dodam że wczoraj robiłem HR, i robiłem restore za pomocą sktools- widziałem że ktoś miał taki problem i po HR wszystko zaczęło działać.
rom by ryrzy lite.