wmwifirouter jeszcze raz

• 2 Odpowiedzi
  • 1382 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wmwifirouter jeszcze raz
« dnia: Styczeń 24, 2009, 11:28:02 »
Witam,

Wmwifirouter to program ktory tworzy z PPC access point przez ktory mozna podlaczyc np. lapka do internetu.
Pamietam, ze w ktryms watku widzialem, ze jeden z forumowiczow pisal, ze z niego korzysta i udalo mu sie omnie skonfigurowac do wspolpracy z laptopem. Odgrazal sie tez, ze moze napisze jakis poradnik ... ale wyszukiwarka mi ni c nie pokazuje ;) . Mi niby sie z lapkiem laczy ale w lapku nie mam neta ... a moja wiedza na temat sieci wifi jest mizerna :(.

Ktos moze uzywa programu i moglby sie podzielic sposobem konfigracji?

*

Offline temp333

• 812
  • Tekst osobisty
Odp: wmwifirouter jeszcze raz
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 24, 2009, 13:02:47 »
Wmwifirouter to program ktory tworzy z PPC access point przez ktory mozna podlaczyc np. lapka do internetu.
Pamietam, ze w ktryms watku widzialem, ze jeden z forumowiczow pisal, ze z niego korzysta i udalo mu sie omnie skonfigurowac do wspolpracy z laptopem. Odgrazal sie tez, ze moze napisze jakis poradnik ... ale wyszukiwarka mi ni c nie pokazuje ;) . Mi niby sie z lapkiem laczy ale w lapku nie mam neta ... a moja wiedza na temat sieci wifi jest mizerna :(.

Ktos moze uzywa programu i moglby sie podzielic sposobem konfigracji?

Udalo mi sie odpalic wmwifirouter - zdaje sie, ze wersje 1.25. Praktycznie zadnych kombinacji - trzeba tylko wlaczyc wifi przed instalacja caba. Po instalacji odpalamy program klikamy przycisk z napisem 3G i wifi(o ile dobrze pamietam) i mamy w otoczeniu nowa siec WMwifirouter czy jakos tak :) Polaczyc sie i korzystac - dzialo to rewelacyjnie, ale kupilem sobie modem HSDPA i nie jest mi to potrzebne :)

Odp: wmwifirouter jeszcze raz
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 25, 2009, 13:47:02 »
a jaki to ma zasieg?