0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
automapa w wersji 5.0.5 działa bez problemu. Tomtoma nie istalowałem więc się nie wypowiadam.
na moim egzemplarzu który miałem jakiś czas temu AM wywalała się przy obracaniu ekranu.
a u mnie AM nadal nie działa, tzn nie znajduje sygnału GPS. sam program działa świetnie ale jako mapa do przeglądania a nie nawigacja:/juz nie mam pojęcia jak konfigurować
Tak ale mnie wyjątkowo chodziło o opinie kogoś kto ma Omnię i doświadczenia tego modelu z Nawigacją. Dzieki za szybką odpowiedz. Przegladałęm kilka wątków ale na wiekszości było o Symbianie i nawigacji ( N95 itp).Ostatnio głupie pytanie - wersję mobilne mniemam są do róznych systemów??? - mam szukać automampy do PDA?? WM???
Testował ktoś na Omnii iGO8 lub starszą iGO Europe 2006 Plus?
Cytat: turzol w Wrzesień 18, 2008, 19:11:03Testował ktoś na Omnii iGO8 lub starszą iGO Europe 2006 Plus?Testowałem IGO8 i AUTO MAPĘ 5.0.5 chodzą rewelacyjnie
ja edytowałem na karcie - mniej więcej tak:[folders]app="%SDCARD%/iGO8"[interface]skin="ui_igo8"resolution_dir="400_240" vga=0[rawdisplay]class="landscape"screen_x=400screen_y=240[debug]skip_eula=1enable_roadshadow=1[msnd]msnd.start=0