Rozłączanie połączenia GPRS + parę pytań

• 3 Odpowiedzi
  • 1628 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

NikoPL

Rozłączanie połączenia GPRS + parę pytań
« dnia: Sierpień 17, 2010, 15:51:12 »
Witam
Mianowicie posiadam Omnie z Romem Ryrzego wm 6.5 build 28230 i chciałbym rozłączać połączenie GPRS za pomocą jakiegoś programu lub czerwonej słuchawki jak to miało miejsce w Toshibie G900.
Dodatkowo mam jeszcze kilka pytań.
Czy da się w HTC album ustawić inną ścieżkę główną ? tzn. domyślny folder po włączeniu
Czy da się ustawić skróty włączenia BT oraz Wi-Fi w manilli ? Mam AkToggleWifi i jakiś skrót od BT, jednakże ikony są pikselowate i nie wyglądają dobrze. Niestety po włączeniu BT za każdym razem muszę w ustawieniach BT włączyć aby urządzenie nie było "ukryte", nawet przez włączanie przez CommManagera. Da się zapisać jakoś te ustawienia ?

Pozdrawiam

edit. Z rozłączaniem sobie poradziłem, wystarczyło zagłębić się w menu przyciski.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 18, 2010, 10:05:25 wysłana przez NikoPL »

*

Offline ochkarol

• 4813
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A8
Odp: Rozłączanie połączenia GPRS + parę pytań
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 18, 2010, 20:49:09 »
Nie wiem czy spełni Twoje oczekiwania Dial-up Enabler/Disabler
Pozdrawiam
Karol
. : Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli. : .

*

Offline kozunio12

• 318
  • Sukces ma wielu ojców, porażka żadnego.
  • Sprzęt: Samsung i5700
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 18, 2010, 21:23:11 »
NIe pamiętam dokładnie, gdzie taka opcja była, chyba w UStawienia>Osobiste>Przyciski i tam można było wybrać akcję czerwonej słuchawki spomiędzy zakończenia transmisji danych a blokowania telefonu.
Było:SPV E650, LG KS20, Samsung Omnia

*

NikoPL

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 18, 2010, 23:25:08 »
Dial up enabler-disabler mam wgotowany w rom i spełnia moje oczekiwania. Co do rozłączania to już sobie poradziłem, natomiast reszty nie mogę rozgryść. Dzięki za zainteresowanie, jednakże prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu reszty problemów. Pozdrawiam