Motywy Kyro - jak wyjąć tapetę

• 5 Odpowiedzi
  • 1068 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline jankes91

• 16
  • Sprzęt: Samsung i900 OMNIA
Motywy Kyro - jak wyjąć tapetę
« dnia: Listopad 20, 2008, 23:58:36 »
Witam!
Zainstalowałem motywy na Omnię z zestawu "SPB Mobile shell skin". Wszystko jest ładne i piękne ale...
No właśnie, zawsze musi być jakieś ale. Otóż czy istnieje możliwość wyciągnięcia samych tapet od poszczególnych motywów po to aby je ustawić na ekranie Today. Jeśli to możliwe to poproszę o pomoc.
Pozdrawiam
P.S. Przeszukałem całe forum i niczego nie znalazłem

Odp: Motywy Kyro - jak wyjąć tapetę
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 21, 2008, 14:36:24 »

P.S. Przeszukałem całe forum i niczego nie znalazłem

Mozliwe, Klamiesz - nie szukales - sam pisalem jak to zrobic !

*

Offline jankes91

• 16
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 21, 2008, 19:45:25 »
Klamiesz - nie szukales - sam pisalem jak to zrobic !
Daruj sobie kolego uwagi na temat mojej prawdomówności. Skoro napisałem ze szukałem to tak było. Skąd możesz wiedzieć jak szukałem?  Pewnie nie jestem tak lotny jak Ty kolego.
Ponadto nie życzę sobie aby ktokolwiek nazywał mnie kłamcą - to po pierwsze, a po drugie to jakim trzeba być złośliwym człowiekiem aby mimo wszystko nie napisać skąd wyciągnąć te tapetki.
Dziękuję Ci za pomoc i życzę dalszych równie owocnych postów jak ten który wcześniej napisałeś.

*

forester

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 21, 2008, 20:13:48 »
Klamiesz - nie szukales - sam pisalem jak to zrobic !
Daruj sobie kolego uwagi na temat mojej prawdomówności. Skoro napisałem ze szukałem to tak było. Skąd możesz wiedzieć jak szukałem?  Pewnie nie jestem tak lotny jak Ty kolego.
Ponadto nie życzę sobie aby ktokolwiek nazywał mnie kłamcą - to po pierwsze, a po drugie to jakim trzeba być złośliwym człowiekiem aby mimo wszystko nie napisać skąd wyciągnąć te tapetki.
Dziękuję Ci za pomoc i życzę dalszych równie owocnych postów jak ten który wcześniej napisałeś.

Witam
Ale się uniosłeś ale trochę racji macie obydwaj.
Po pierwsze to nie powinno się obrażać innych na forum (kłania się regulamin) a po drugie to naprawdę mogłeś się troszkę postarać i wpisać w szukajce chociaż SPB.
To jest chyba to czego szukasz autorstwa kamilloo83 (prawdopodobnie), który Cie nazwał nie wprost"kłamcą"http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=108892.msg796393#msg796393

*

Offline jankes91

• 16
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 22, 2008, 09:12:00 »
Serdeczne dzięki  kolego!!!
Może i poniosło, ale naprawdę szukałem. No może nie aż tak wnikliwie ponieważ raczkuję na tym forum i nie znam wielu stwierdzeń, skrótów, form, wyrazeń zatem i szukanie mam utrudnione. Udało mi się znaleźć właśnie w postach kolegi kamilloo83 ale dopiero po jego uwagach i właśnie w jego poście. Myślę że gdyby kolega kamilloo83 był bardziej wyrozumiały to może nie sprawiło by mu kłopotu wklejenie linka do swego postu w którym tak szczegółowo opisał zagadnienie. Wielkie dzięki dla niego za to.
Dziękuję za pomoc i jeśli w jakiś sposób zawaliłem to przepraszam  :) i postaram się poprawić, jednocześnie apeluję o więcej wyrozumiałości i życzliwości dla "newbiaków" ;-)

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 22, 2008, 14:45:04 »
kamilloo83

Na przyszłość uważaj na słowa. W PDAClubie nie obrażamy innych Clubowiczów. Następnym razem będzie formalne ostrzeżenie.