Witam;) Dlaczego stanowcze
nie?? otoz, mialem zainstalowana manille 2d i na komie robilo mi sie 10-15 mega wolnego, plus jakis program, np net 3.5 i juz totalna zalamka, bo jak kolega chce przeslac przez bluetooth plik - nie da sie, bo za malo pamieci, Meczy mnie to, ze ciagle brak pamieci, szczegolnie, gdy chodze po internecie.. Plugin muzyki nie działa.. Od dzisiaj mówie stanowcze nie Manilli 2D!!
Tylko co teraz?? Do Manilli się bardzo przywiązałem,, ten interfejs.. jest świetny:) więc..
Nie wiem czy byla o tym mowa, ale szukalem w wyszukiwarce i nie bylo..Przedstawiam wam - ThrottleLauncher 
Wygląd identiko, troszke moze zmienia sie sposob wyswietlenia obrazków, ale teraz jest
x razy wiecej mozliwosci niz jest do udostepnione w Manilli 2d na nasza omnie:)
ThrottleLauncher 

Od dzisiaj -
bardzo duzo mozliwosci konfiguracji,
zmiana wyglądu poprzez dodawanie themesow -
nie tylko wyglad Manilli 2D, ale takze inne bardzo ciekawe!! Muzyka - możliwosc zestawienia programow muzycznych do pluginu - WMP, playera z Iphona i Mort Playera:) To ty decydujesz co chcesz, zeby sie wyswietlalo i mozna regulowac wlasne pluginy, co chcemy i w dodatku mozna zmienic sposob przechodzenia do wybranego menu, przejscia - dostepna jest takze zmiana szybkosci przejsc, a takze przenikania ekranu:)
Co wiecej??
Po hard resecie zainsatlowany Net 3.5, flash lite i flash 7 na pamieci telefonu a także Trottle Launcher i themes z Manilli 2D i miejsca na urzadzeniu ile ?? - 45 mega:)
OTO LINKI:)
THEMES MANILLI 2D i program TrottleLauncher
http://www.wm6software.net/themes/throttlelauncher.htmlINNE THEMESY i UPDATE:
http://www.throttlelauncher.com/portal/themes - to chyba jest cos we flasu, wybieramy jaki chcemy, albo nawet i wszystkie po kolei klikamy read more i tam jest gdzies link do sciagniecia:)
p.s trzeba zmienic wysokosc programu na 350 z dolnymi przyciskami, lub 360 bodajze bez nich -w konfiguracji programu - a ta znajduje sie w menu Programy
Zapraszam do probowania:)UWAGA, pierwszy raz wolno dziala menu, ale jak sie juz raz zrobi, to pozniej bedzie normlanie szybko:)
Piszcie czy się Wam to podoba;)