Licznik czasu rozmów wychodzących.

• 5 Odpowiedzi
  • 1735 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Licznik czasu rozmów wychodzących.
« dnia: Kwiecień 09, 2009, 08:45:57 »
Witam.
Czy jest możliwość wyświetlania w Omni łącznego czasu połączeń wychodzących, bo jakoś nie mogę tego znaleźć.

*

Offline ljadczak

• *
  • 85
  • Sprzęt: i900 -> i8000 -> HD2 i Milestone
Odp: Licznik czasu rozmów wychodzących.
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 09, 2009, 09:07:44 »
Możesz zainstalować Resco Contact Manager (http://www.resco.net/pocketpc/contactmanager/), w tym programie nazywa się to statystyki, można nawet ustawić dzień rozpoczęcia okresu rozliczeniowego.
Rom: 3.14 wwe (MCCM SE V3.4 FroyoStone Sense)
Radio: 2.15.50.14

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 11, 2009, 15:16:32 »
Możesz zainstalować Resco Contact Manager (http://www.resco.net/pocketpc/contactmanager/), w tym programie nazywa się to statystyki, można nawet ustawić dzień rozpoczęcia okresu rozliczeniowego.
A czegoś bardziej prostego nie ma, bo ten widać że jest dosyć rozbudowany. Dobrze by było żeby było po polsku.

*

Offline Yoda1313

• 22
  • Sprzęt: MIO A701
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 11, 2009, 19:18:55 »
Witam

Mile i przyjemne - "BatteryStatus"  - instaluje sie na Today'u - jest polski lang do tego.

Pozdrawiam

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 11, 2009, 21:02:41 »
Witam

Mile i przyjemne - "BatteryStatus"  - instaluje sie na Today'u - jest polski lang do tego.

Pozdrawiam
Zainstalowałem, ale chyba gryzie się u mnie z HTC TouchFlo, który mam ustawiony jako today. Jak odznacze w zakładce "dzisiaj" TouchFlo i zaznacze BatteryStatus, to wyświetla prawidłowo. Może jest jakiś sposób, żeby BatteryStatus i TouchFlo działały razem jednocześnie.

*

Offline Yoda1313

• 22
  • Sprzęt: MIO A701
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 11, 2009, 21:19:22 »
Ja też mam „Manilla 2D” na moim A701 – do tego zainstalowany „Second Today” – spełnia funkcję Today'a przy działającym HTC TouchFlo – i tam mam zwykłe wtyczki Today'a.