Ktokolwiek widział ktokolwiejk wie ... czyli czy ktoś słyszał o takiej aplikacji

• 6 Odpowiedzi
  • 1311 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline koox

• 36
  • Sprzęt: SGH i900 sahaj3
Witam w wątku chodzi o to, aby każdy kto ma zachciankę i/lub widział jakąś aplikacje do omni, bądź sądzi że taka mogła by być bo jest przydatna. Niech napisze a inni, którzy być może się z nią spotkali napiszą tak widziałem można kupić/pobrać tu i tu

tak oto nie wnikając w to czym jest iphone 3G interesuje mnie, czy ktoś widział może aplikacje do OMNI imitująca odblokowywanie klawiatury z iphone'a tzn; slide przez określone miejsce na ekranie tak jak ma to miejsce w wyżej wymienionym jabłku.

Dzięki i pozdrawiam  :ok:
nie czytaj

*

Offline sp4xkp

• 356
  • Sprzęt: GT-i8000
Odp: Ktokolwiek widział ktokolwiejk wie ... czyli czy ktoś słyszał o takiej aplikacji
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 23, 2008, 20:51:11 »
Z tego co pamiętam, to S2U2 ma taką opcję. I nie tylko, bo jest tam jeszcze wiele innych ustawień.
" Zrozum człowiecze drugiego, a i on ciebie zrozumie" Kazimierz Pawlak.

*

Offline turzol

• **
  • 149
Odp: Ktokolwiek widział ktokolwiejk wie ... czyli czy ktoś słyszał o takiej aplikacji
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 23, 2008, 21:51:24 »
Z tego co pamiętam, to S2U2 ma taką opcję. I nie tylko, bo jest tam jeszcze wiele innych ustawień.

Dobrze pamiętasz, aplikacja ta jednak ma sporo bugów, jej działanie jest nieco wątpliwe - szczególnie posiadacze SBP Mobile Shell uskarżają się na problemy
i900DXIA2 by Taril

*

Offline dan71

• 12
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 23, 2008, 23:25:09 »
A jakie gry można znalesc i program antywirusowy dobry i tani najlepiej free

« Odpowiedź #4 dnia: Październik 23, 2008, 23:31:30 »

S2U2 używałem na Omnii zaraz potym jak trafiła w moje ręce. Program działał dobrze i do tego świetnie wygląda.
Nie spotkałem się z jakimiś błędami. (Nie używam spb mobile shell)

Program antywirusowy można sobie darować. Poszukaj na google przed iloma zagrożeniami Cię ochroni, to zwykłe ździerstwo,
Jak chcesz sprawdzić urządzenie to poszukaj -> spybot - jest chyba wersja na ppc

Jest tutaj kilka wątków o grach :)

*

Offline szycha7000

• **
  • 155
  • Sprzęt: Omnia, desire z, galaxy s 2, xperia t
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 23, 2008, 23:32:27 »
Było o antywirusach. Wnioski: nie opłaca się. Mało jest zagrożeń PPC a szkoda mulić systemu.

*

Offline ..k..l..m..n..

• 2602
  • Sprzęt: LG Swift 3D, HTC Leo, Eten M700
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 23, 2008, 23:37:25 »
Sorry ale nie mogę się powstrzymać: wątek bez sensu.    :|
LG Swift 3D: Froyo
HTC Leo: EnergyROM 28244 Sense 2.5 Cookie 2.0
Eten M700: _TB_TB_ WM6.1