Komunikat bledu po odtworzeniu kopii z Spb Backup

• 2 Odpowiedzi
  • 1318 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline koart

• 764
  • Sprzęt: i8000, i9100
Komunikat bledu po odtworzeniu kopii z Spb Backup
« dnia: Grudzień 29, 2008, 11:42:14 »
Zainstalowalem sobie czysty ROM z modaco, a potem pare aplikacji tych ktore uzywam i odtworzylem sobie kopie zrobiona za pomoca spb backup. Wszystko bylo fajnie tyle ze od tej pory pojawia mi sie komunikat podczas restartu fona i czasami podczas a wlasciwie po rozmowie telefonicznej o tresci mniej wiecej ze nie mozna uruchomic programu z katalogu windows: AlarmWatcher.exe
Nie jest to wcale takie dziwne bo tam go nie ma. Prawdopodobnie byl on tam kiedy robilem kopie za pomoca spb backup i pewnie w zwiazku z tym pewnie cos sobie skopiowal..

chcialbym sie spytac kogos kto sie na tym zna za co moze odpowiadac ten program (mam podejrzenie ze jest on z aplikacji clock - samsungowy budzik) i jak w bezpieczny sposob pozbyc sie tego komunikatu i oczywiscie najprostszy i malo pracochlonny :) ?

Napisane: Grudzień 29, 2008, 09:54:22
poradzilem sobie sam :) zainstalowalem clock potem latke a potem odinstalowalem z poziomu telefonu gra i huczy :) i juz sie nie drze :)

Oto czym moge sie pochwalic :) :

storage:
total: 163.63 MB
in use: 61.40 MB
free: 102.23 MB

Memory:
total: 96.59
in use: 29.66
free: 66.93

a to wszystko na czystym ROM-ie z modaco (DXHL2 przygotowany do ogladania youtube), ale juz po instalacji:
- paru dodatkowych gierek (szachy, bilard, literaki, poker i te kulki z htc :))
- garmina i automapy
- spb: mobile, keyboard, backup
- TC i resco explorer
- mini opera i skyfire
- TCPMP i CorePlayer
- alreader

omnia coraz bardziej zaczyna mi sie podobac :)))
i8000 - WM 6.1
i9100 - Exynos 3.4 na KG2

*

Offline Jamirq

• 640
    • http://www.jamirq.com
  • Sprzęt: bylo minelo
Odp: Komunikat bledu po odtworzeniu kopii z Spb Backup
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 29, 2008, 11:44:42 »
Rozumiem, ze SPB w wersjach testowych lub w zakupionymi przez Ciebie kodami bo inaczej.....

*

Offline koart

• 764
  • Sprzęt: i8000, i9100
Odp: Komunikat bledu po odtworzeniu kopii z Spb Backup
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 29, 2008, 12:59:35 »
Rozumiem, ze SPB w wersjach testowych lub w zakupionymi przez Ciebie kodami bo inaczej.....

oczywiscie, choc nie rozumiem co do ma do rzeczy.. glownie chodzilo mi o pokazanie ze mozna miec wszystko czego sie potrzebuje a mimo wszystko wciaz pozostaje duzo wolnej pamieci, na ktorej brak tak wszyscy narzekaja
i8000 - WM 6.1
i9100 - Exynos 3.4 na KG2