klawisze przestały działać

• 3 Odpowiedzi
  • 785 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

klawisze przestały działać
« dnia: Lipiec 15, 2009, 22:15:04 »
witam mam taki problem latam na romie by ryzy z m2d i nagle dziś klawisz zielona słuchawka czerwona oraz klawisze boczne od głośności powariowały tzn. słuchawka czerwona i zielona robi jako "p" a od głośności nie działają
i tu ma prośba co się mogło pozmieniać, i ewentualnie jak to przywrócić
dzięki za pomoc

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
  • Sprzęt: Motorola MB511 Flipout
Odp: klawisze przestały działać
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 16, 2009, 17:13:43 »
uzywales programu ktory mapuje klawisze ? zrob hr jesli masz mozliwosc i zobacz czy sie poprawi
_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 16, 2009, 21:02:23 »
i tu myk jest taki zrobiłem reset z ustawień zerowanie pełne i nie pomogło, hard reset jako czerwona i zielona razem po resecie nie działa może temu że rom by ryzy,
po kłopotach zainstalowałem aw buton plus i nakazałem tym przyciskom mieć swoje ustawienia i dalej lipa, tak że cheba wgram rom od nowa i obacze co to da :d
Napisane: Lipiec 16, 2009, 19:08:02
i mam ciekawostkę zmieniłem rom, wgrałem od ryzego najświeższy i dalej to samo nie działa zielona czerwona i głośność
pod czerwoną  słuchawką wyskakuje p  więc zacząłem się bawić i puściło jak parę razy szybko naciskałem klawisz od głośności plus
ciekawy przypadek może ktoś wie dla czego tak się stało ??

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
  • Sprzęt: Motorola MB511 Flipout
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 16, 2009, 23:36:02 »
byc moze jeden z klawiszy sie zablokowal, np. mikrostyk sie zabrudzil i powodowal zwarcie   co powodowalo takie a nie inne zachowanie sluchawek :)
_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™