Oczywiście, że bałagan ciężko było zamieścić w tym wątku skin dla omni ze wskazaniem a ty tylko pochwaliłeś się zrzutem i to z innego PDA.Wszystkie skiny są nieprzeskalowane i te niby dla Omni.Pobrałem i zainstalowałem i niestety nie są do trybu portretowego.
Po pierwsze, po co cytujesz pół wątku znajdującego się bezpośrednio nad Twoją wypowiedzią?
Po drugie, nie zamieszczam kopii skinu dla Omni specjalnie w dziale Omnia, bo nie ma w tym najmniejszego sensu - podałem dokładny link, skoro potrzebujesz jeszcze czegoś więcej, to raczej trudno Cię będzie zadowolić.
Po trzecie, to nie zrzut z innego PDA a z emulatora WM na PC - zrzut ma na celu pokazanie o co chodzi, reszta jest w tamtym wątku i to tyle co mam do powiedzenia w tym temacie.
Po czwarte, powtarzasz po raz drugi zarzut o bałaganie w tamtym wątku, a to już zaczyna mnie osobiście dotykać bo lubię porządek, więc proszę Cię o nieobrażanie mnie w ten sposób, bo akurat bałaganu tam wg mnie nie ma.
Po piąte, napisałem wyraźnie jak byk, że należy wykonać dodatkową czynność, aby pozostałe zestawy skin+layout działały na Omni - zacznij czytać ze zrozumieniem. Skin+layout, który wskazałem w wątku w którym się obecnie znajdujemy działa prawidłowo na Omni, więc nie pisz, że jest nieprzeskalowany, bo to już drugi raz jak mnie obrażasz.
Po szóste, niczym się nie chwaliłem - jeśli nie potrafisz zrozumieć znaczenia informacji mającej na celu być może wygodniejsze wprowadzanie tekstu przez większą liczbę użytkowników, to niestety nie mam zamiaru Ci tego tłumaczyć.
Po siódme, celowo cytuję każdą Twoją wypowiedź, bo wiem że masz skłonności do edytowania swoich postów "po fakcie".
Wreszcie po ósme, zanim zaczniesz chlapać na lewo i prawo że coś nie działa, że jest źle zrobione albo nieuporządkowane to upewnij się, że tak rzeczywiście jest, a nie pisz głupot i nie psuj nastroju ludziom, którzy chcą bezinteresownie zaoferować coś pożytecznego innym ludziom.
Do kolegów moderatorów z działu Omnia: obiecuję, że jeszcze jeden taki podjazd
forestera, a będę zmuszony zgłaszać każdy jego post do moderacji, według mnie należy zadbać o odpowiednią jakość wypowiedzi na forum bo się zrobi Onet.
Napisane: Grudzień 01, 2008, 22:59:14
PS. Wyjaśniliśmy już sobie wszystko z foresterem na PW i "topór wojenny" został mam nadzieję zakopany