samo parowanie nic nie daje...
mam tego czlowieka na gg i dzialamy coś... nie wiem jakim cudem on to odpalił... wydaje mi się, że albo to byl jakiś zbieg okolicznosci ablo on coś sciemnia
EDIT:
Nareszcie udalo mi sie w pelni uruchomic klawiature! Pomogl mi w tym pewien sympatyczny Czech, ktory wyslal mi napisny przez siebie program i strowniki (wlasciwie to zmodyfikowany oryginalny program i swoje strowniki).
Musze powiedziec, ze zabawka wysmienita! na prawe praktycznie nie rozni sie od klawiatury laptopowej! wszystkie klawisze i skroty klawiaturwe dzialaja (niestety nie ma poskich ogonkow i wydaje mi sie, ze to tez kwetia odpowiedniego strownika, jednak mi osobiscie ogonki nie sa do niczego potrzebne). Klawiatura posiada wlasne skruty klaiszowe umozliwiajce wejscie do podstawowych programow takich jak poczta, kalendarz, today, notatki itp. Mozna rowniez stworzyc 10 wlasnych skrotow do dowolnych programow.
Samo wykonanie podoba mi sie bardziej bniz klawiatury IGO, Bardzo fajny uchwyt, chowany do wewntrz obudowy tez jest bardzo dobrym rozwiazaniem. Coprawda Omnia w nim malo stabilnie "siedzi" ale nie jest takim wielkim "czyms" w przypadku IGO. Poza tym rozmiary praktycznie identyczne (MSI BK100 jest nieco dluzsza z uwagi na zaczep ktory bardzo sprawnie trzyma kllawiature w pozycji zamknietej. Ponadto klawiatura MSI posiada o jeden rzad klawiszy wiecej niz IGO! Mam tu na mysli klawisze numeryczne (1-0)
Generalnie polecam!
Gdyby ktokolwiek sie skusil i potrzebowal pomocy lub softu do uruchomienia jej pod Win 6.1, to chetnie pomoge i eysle co trzeba.
Oczywiscie ta swoista i malo profesjonalna recenzje pisze na tej klawiturze

A tutaj film jaki na szybko stworzyłem:
http://www.youtube.com/watch?v=IOb5kxHPF9g