Witam. Mam kilka pytan odnosnie Omnii, pytanka beda porownawcze.
1. Czytalem, ze pomimo 5mpix aparat robi srednie fotki, jak to sie ma do N95 8GB? Ktos moze robil jakies porownanie?
2. Pytanie dot. przegladarek w Omnii oraz N95. Czy w Omniowej wersji Opery (chyba, ze Fennec tez juz jest to nawet lepiej) mozna normalnie otwierac wszystkie strony, wszedzie sie zalogowac? Konkretnie chodzi mi o strony bukmacherow (m.in. gamebookers, bet365 czy pinnacle). W wersji symbianowej Opery praktycznie nie da rady wejsc, bet365 wapowska jest bardzo okrojona, gb odrazu wywala z przegladarki, czy w pinnacle nie mozna sie zalogowac. Potrzebuje, PDA glownie do tych celow.
3. Czy tutaj tez jest tyle "pieprzenia" co w Toshibie G900? Mialem HTC Universal, w ktorym wszystko poszlo elegancko, szybko, mialem rowniez Toske, i tej sie szybko pozbylem bo juz nie chcialo mi sie w niej grzebac, bo praktycznie kazda rzecz trzeba bylo kombinowac, chocby z dzwiekiem dzwonka, ktory byl bardzo cichy, w Omnii jest to jakos lepiej zorganizowane?
4.N95 bez problemu sluzyl mi jako modem do orange czy play-online. Czy z Omnia bedzie podobnie?
5. Jak z sygnalem/zasiegiem Wifi? W miejscu pracy N95 nie widzi mi hotspota, chociaz z laptopa normalnie na niego wchodze, czy w Omnii bedzie jak z N95 czy moze jednak lepsze Wifi ma?
Dzieki za odpowiedzi.