Kilka pytań od użytkownika, który nic nie wie.

• 10 Odpowiedzi
  • 980 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline COBRA218

• *
  • 97
  • Sprzęt: HTC HD 2
Kilka pytań od użytkownika, który nic nie wie.
« dnia: Styczeń 14, 2009, 11:42:49 »
Zakladam ten watek bo juz nie wiem co robic tzw nie wiem jak robic

Mam w sumie pare  pytan zwiazanych z omnia:

1-Wczoraj dalem nowy post o romie angielski{przeniesiony do rozmowa o romach } i jakie bylo moje zdziwnienie gdyz owy program stwierdzila ze moj rom

jest  naj nowszy MSHJ1 co jest nie mozliwe bo wychodzi inaczej z tego postu o tym jak czytac z ktorego miesiaca jest dany rom

nie potwierdzilo moje odszyfrowanie nazwy romu tutaj na forum.

moje pytanie jest takie czy owy rom MSHJ1 jest najnowszy dla angielskiej wersii omnii

2.-Mam pytanie zwiazane z romami czy moglby ktos podac mi programy sterowniki potrzebne do wgrania romu na inny serwer niz rapit i megeulepa

bo nie moge sciagnac z tych stron ciegle mi pisze ze podany ip sciaga jakis plik chodz to nie prawda a jesli mozna to obie wersje sterownikow i programow dla

xp i visty .

3.-Jak uruchomic tzw chodzi mi ot ze wnerwiala mnie automatyczna zmiana wyswietlacza i zmienilem na reczna i tylko nie wiem jaki przycisk to wlacza.

4.- Czy macie cos takiego jak przytrzymacie przycisk vol down to wlacza sie na okolo 20 sekund flesz od aparatu dziwne to troszkie .

5.-Jak zmienic dziweki dla smesa - i jak wstawic mp3 jako dziwek dzwonka polaczen .

6.- Czy da sie jakos usunac niektore wigety te takie ikonki na pasku chodzi mi o wylaczenie niektorych z nich .

To by bylo na tyle chyba bo cos zawsze mi wychodzi w praniu jak cos to prosze nie zamykac tego postu dziekuje .
.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 12:32:10 wysłana przez COBRA218 »

*

Offline СП4УБВ

• 1106
  • Sprzęt: Motorola Atrix
Odp: pytani kilka od uzytkowniak ktory nic nie wie
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 14, 2009, 11:57:35 »
THX, zdecydowanie lepiej :)

« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 12:49:42 wysłana przez sp4ubw »

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Kilka pytań od użytkownika, który nic nie wie.
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 14, 2009, 13:59:38 »
Tekst poprawiłeś a nadal się go ciężko czyta, polskich liter nie masz ?  :O Ja tu nie widzę żadnego pytania  :evil: (?)
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline valdman

• *
  • 79
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 14, 2009, 14:06:28 »

3.-Jak uruchomic tzw chodzi mi ot ze wnerwiala mnie automatyczna zmiana wyswietlacza i zmienilem na reczna i tylko nie wiem jaki przycisk to wlacza.

tego pkt nie rozumiem. czy chodzi o automatyczne obracanie ekranu? jeśli tak to w ustawienia > system > czujnik ruchu i tu możesz to wył.

4.- Czy macie cos takiego jak przytrzymacie przycisk vol down to wlacza sie na okolo 20 sekund flesz od aparatu dziwne to troszkie .

ustawienia > przyciski - zakładka "lampa błyskowa" możesz to wyłączyć.

5.-Jak zmienic dziweki dla smesa - i jak wstawic mp3 jako dziwek dzwonka polaczen .

wgrywasz plik mp3 do katalogu "moje urządzenie/ my documents / moje dźwięki.
następnie ustawienia > dźwięki i powiadomienia - zakładka powiadomienia i tam ustawiasz dźwięk dzwonka

na 100% wszystko sam byś znalazł na forum. wystarczy poszukać.

Ps. Bez urazy, ale bardzo ciężko czyta się Twój post.
g500 > wizard > iphone 2g > i780 > htc touch > htc diamond > omnia > iphone 3g > Hero > HD2

*

Offline COBRA218

• *
  • 97
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 14, 2009, 17:28:34 »
na braki w czytaniu u nie ktorych to ja nie mam wplywu
co do pytan to mam ci zakazdym razem znak ? wstawic zebys zrozumial co pytanie a stwierdzenia a cos innego
dziekuje za odpowiedz na niektore moje pytania dzieki bardzo wszystkim ktorzy dorzuca cos od siebie

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 14, 2009, 17:34:07 »
Pisząc w ten sposób łamiesz Regulamin, który zaakceptowałeś. Tutaj obowiązuje netykieta i pisząc w ten sposób nie szanujesz czytających a oczekujesz pomocy. Następnym razem dostaniesz ostrzeżenie za uporczywe łamanie Regulaminu.

na braki w czytaniu u nie ktorych to ja nie mam wplywu
CUT

To już szczyt bezczelności  :mad: To Ty masz braki ale w pisaniu.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 17:37:47 wysłana przez tomaszkap »
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline barthek

• 265
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 14, 2009, 17:55:49 »
COBRA218 - faktycznie nic nie idzie rozczytać z Twoich pytań, to jakieś zdania wielokrotnie złożone? :shock:
poza tym naruszyłeś kolejny pkt regulaminu który mówi o nie używaniu wulgarnych zwrotów
5.-Jak zmienic dziweki dla smesa - i jak wstawic mp3 jako dziwek dzwonka polaczen
  :-? :mad:
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 18:01:15 wysłana przez barthek »

*

Offline COBRA218

• *
  • 97
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 14, 2009, 18:08:11 »
nie wiem ale wyraz braki w jezyku polskim nie sa zaliczane do wyrazow zwrotow obrazliwych niestety

jesli sie myle to cos nie tak to fakt przepraszam

czytanie ktos podal mi w wzur jak mial byc poprawiony to tak poprawilem jak mi kazano

a co do pytania nie chcesz pomoc to nie pomagaj tomaszp jest wiecej osob ktore to zrobia i sie o byle co czepiac nie beda jak ty

co do odpowiedzi od uzytkowniak valdman dziekuje ci bardzo za pomoc
 już raz byłeś moderowany za bezsensowne dyskusje z moderatorem i udowadnianie kto ma rację, niechęć do wyszukiwarki, błędy ortograficzne, interpunkcyjne i gramatyczne - czyli regulamin, netykieta i papa
(marcinl)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 14, 2009, 19:26:47 wysłana przez marcinl »

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 14, 2009, 19:19:52 »
a co do pytania nie chcesz pomoc to nie pomagaj tomaszp jest wiecej osob ktore to zrobia i sie o byle co czepiac nie beda jak ty

Może nie zauważyłeś, ale tomaszkap jest moderatorem na tym forum. I zwracanie uwagi osobom które łamią regulamin należy do jego obowiązków.
A Ty masz się do tych uwag podporządkować.

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 14, 2009, 19:27:42 »
proponuje stosowac znaki zapytania i uzywac slownika ortograficznego. no i przeczytac instrukcje obslugi :P

*

Offline antonib

• 423
  • Sprzęt: N560 N95 OMNIA... to juz historia Teraz IPHONE 3GS 16
« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 14, 2009, 22:28:18 »
A ja mysle, ze caly ten watek jest bez sensu dokladnie nic nie wnosi. W pierwszej czesci kilka infantylnych pytan. A wdrugiej czesci dyskusja o zasadach, regulaminie Forum, polskiej pisownie itd. A nie lepiej to bylo zamknac niemalze natychmiast.
//I jedna uwaga - ja nie mam w komputerze polskich czcionek, staram sie pisac poprawnie, ale w miare mozliwosci komputera i jak zauwazylem nie tylko ja nie uzywam polskich czcionek, wsrod uzytkownikow tego Forum//

PROPONUJE: KLODKA