Kalendarz.Przypisanie terminu do osoby.

• 3 Odpowiedzi
  • 660 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline milosz78

• **
  • 244
    • PRE SEARCH
  • Sprzęt: mpx200,SDA T-Mobile,HTCWizard,MIOA701,i900,OmniaW
Kalendarz.Przypisanie terminu do osoby.
« dnia: Listopad 04, 2008, 15:14:42 »
Zauwazylem cos dziwnego w moim kalendarzu. Mianowicie gdy probuje jakas rocznice czy urodziny przypisac do konkretnej osoby to do wyboru mam tylko kilka osob,zamiast cala moja liste kontaktow. Po przemysleniu stwierdzilem ze wyskakuja tylko osoby, u ktorych mam wpisany adres mailowy. Rozumiem ze dzis kazdy powinien miec juz adres @ ale bez przesady;)
 I moje pytanie. Z czego to wynika? Czy tez tak macie? Moze to dlatego ze moja lista kontaktow pochodzi z mojego poprzedniego PDA (MIO A701)?
pozdrawiam.

*

Offline wirszews

• **
  • 144
  • Sprzęt: SGH-i 900 (Omnia)
Odp: Kalendarz.Przypisanie terminu do osoby.
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 04, 2008, 15:23:57 »
Jeśli chodzi Tobie o pole uczestnicy to jest wszystko ok. Wkoncu to jest outlook i zaprasasz tam uczestnikow;) Tak samo jak masz w outlooku na kompie.  Po zapisaniu na podany adres @ powinno przyjsc zaproszenie (nie testowalem na OMni ale tak powinno byc:) )
---
Pozdrawiam
wirszews

A zaczęło się tak
1. Motorola T2288->Nokia 3310->Siemens C65->Siemens C75->Nokia N73->Samsung Omnia
2. Siemens C65->Plusfon 401i->SE K800i

*

Offline milosz78

• **
  • 244
    • PRE SEARCH
  • Sprzęt: mpx200,SDA T-Mobile,HTCWizard,MIOA701,i900,OmniaW
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 04, 2008, 15:37:36 »
no chodzi mi wlasnie o to. dzieki za podpowiedz. jestem tylko zdziwony bo w mio moglem dopisywac jakies daty "nalezy do ...." takie male nieporozumienie jak dla mnie ;)Chcialbym zeby to wyslalo do mnie @ o np. urodzinach kolezanki. No ale coz jest to pewnie opcja stworzona na potrzeby biznesu. A swoja droga czy uzywacie jakichs ciekawych zamiennikow kalendarza,ktore sa godne polecenia?

*

Offline wirszews

• **
  • 144
  • Sprzęt: SGH-i 900 (Omnia)
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 04, 2008, 15:40:46 »
no chodzi mi wlasnie o to. dzieki za podpowiedz. jestem tylko zdziwony bo w mio moglem dopisywac jakies daty "nalezy do ...." takie male nieporozumienie jak dla mnie ;)Chcialbym zeby to wyslalo do mnie @ o np. urodzinach kolezanki. No ale coz jest to pewnie opcja stworzona na potrzeby biznesu. A swoja droga czy uzywacie jakichs ciekawych zamiennikow kalendarza,ktore sa godne polecenia?

jesli korzystasz z Outlooka z kompa to mozesz w uczestnicy dac swoj @ napisac kogo sa urodziny date itd i wyslac a u siebie na kompie w outlooku zaakceptowac to bedziesz mial przypomnienie:-) na kompie i telefonie
---
Pozdrawiam
wirszews

A zaczęło się tak
1. Motorola T2288->Nokia 3310->Siemens C65->Siemens C75->Nokia N73->Samsung Omnia
2. Siemens C65->Plusfon 401i->SE K800i