Kalendarz do Omni

• 5 Odpowiedzi
  • 1220 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kalendarz do Omni
« dnia: Listopad 10, 2008, 11:41:40 »
Czy jest jakiś bardziej funkcjonalny kalendarz niż ten wbudowany?  SPB raczej wykluczam ponieważ jest wtyczką do ekranu today i nie współpracuje z widgetem
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2008, 11:43:13 wysłana przez 1format1 »

*

Offline temp333

• 812
  • Tekst osobisty
Odp: Kalendarz do Omni
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 10, 2008, 11:46:48 »
Szukaj ogólnie różnych kalendarzy pod WM. Większość aplikacji może ustawić się jako domyślna aplikacja kalendarza i po kliknięciu w widgeta odpali się dany program. Ja polecam ThumbCal - do obslugi palcem swietny.

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 10, 2008, 19:05:18 »
Czy jest jakiś bardziej funkcjonalny kalendarz niż ten wbudowany?  SPB raczej wykluczam ponieważ jest wtyczką do ekranu today i nie współpracuje z widgetem

pocket informant, agendus...

pocket informant ma wtyczkę na today, interfejs można zmienić na "stary" w opcjach (i sporo innych rzeczy) jeżeli będziesz wolał się posługiwać rysikiem
program jest dosyć rozbudowany i posiada kilka ciekawych możliwości

agendus ma dwie wersje zależnie od tego czy wolisz posługiwać się rysikiem, czy palcem, nie ma wtyczki na today screen, ale za to ma "swój" ...
wg. mnie prezentuje się lepiej od pocket informant, ale nie jest, aż tak rozbudowany

to tylko subjektywna opinia, musisz sprawdzić, który Ci bardziej pasuje

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 10, 2008, 21:36:55 »
Dzięki. Zainstalowałem ThumbCal. Pracuje nieźle, ale nie potrafię tak go skonfigurować by uruchamiał się zamiast kalendarza domyślnego.

*

Offline temp333

• 812
  • Tekst osobisty
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 11, 2008, 13:29:10 »
W opcjach ThumbCal(Settings) jest mozliwosc wlaczenia: Set as dewfault calendar.

« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 11, 2008, 19:11:18 »
Zadziałało, ale dopiero po soft reset.