Czas podświetlenia ekranu

• 3 Odpowiedzi
  • 1737 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline virtua

• *
  • 79
    • Atv Polska
  • Sprzęt: HTC HD2
Czas podświetlenia ekranu
« dnia: Grudzień 15, 2008, 15:03:12 »
mam takie pytanie i temat do przegryzienia...

czy ktoś z szanownych forumowiczów zna rozwiązanie, które umożliwi dowolną konfigurację czasu podświetlenia ekranu?

chodzi o rzecz na pozór prostą, jak zmusić Omnię żeby wygasała dajmy na to po 5 sekundach a nie po 10... - najkrótszym możliwym czasie do zdefiniowania

niby ten piękny wyświetlacz został stworzony po to żeby świecić i nęcić swoimi walorami, a często i odjazdowymi tematami...

ale ja mam szczególne chwile kiedy potrzebowałbym żeby po skończonej rozmowie ekran wygasił się po dosłownie sekundzie i najlepiej żeby cały kom się uśpił... a nie dajmy na to po zaprogramowanej 1 minucie...

podejrzewam, że są tu na forum tacy wyjadacze dla których edytor rejestru to pikuś i może ktoś zna rozwiązanie...

będę wdzięczny za info ;-)
Nadal HTC HD2 ;-)

*

Offline dunia100

• **
  • 109
  • Omnia i900/SAHH5
Odp: Czas podświetlenia ekranu
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 15, 2008, 15:19:49 »
jest opcja, dzieki ktorej omnia bedzie sie wygaszac po 10sekundach. menu->ustawienia->bateria->zasilanie bateryjne. to jest niestety najkrotszy czas. na rejestrach sie nie znam.
...::: TYLKO OMNIA i900 :::...

*

Offline virtua

• *
  • 79
    • Atv Polska
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 16, 2008, 08:21:36 »
tjaaa ta opcję podejrzewam, że każdy użytkownik Omni zna...

chodzi o bardziej zaawansowane sterowanie czasem podświetlenia jak również i czasem wyłączania koma
Nadal HTC HD2 ;-)

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 03, 2009, 15:18:45 »
Możesz to zrobić ręcznie. Kliknij  1 raz ok 1 sek. u góry w wyłącznik Omni i ekran zgaśnie. Świecenie włączysz dolnym przyciskiem Enter.