Jak przypisać funkcje do słuchawek/ jak przywrócić standardowe

• 2 Odpowiedzi
  • 869 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Ahmed

• **
  • 241
    • Moje małe FortPolio
  • Sprzęt: Smart devices: Casio Cassiopeia A11 > NEC Mobile Pro 780 > Nokia 9110i > Handspring + modół GPS Samsung Omnia, HTC Universal, Samsung i780 (żony)
Witam
Mam nadzieję że taki temat nie powstał. Mam problem który polega na tym że po przywróceniu Backup'u nie działają funkcje słuchawek tzn Czerwona (end button) nie przenosi mnie do Today Screen, a zielona Nie uruchamia Dialera (telefonu). Domyślam się że można spróbować odzyskać te funkcje przywracając fragment rejestru, tylko gdzie i co przywrócić??? Jeżeli tak proszę o informację jakie klucze dodać.
Proszę o pomoc bo wybieranie telefonu z menu start jest raczej nie praktyczne.

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
  • Sprzęt: Motorola MB511 Flipout
Odp: Jak przypisać funkcje do słuchawek/ jak przywrócić standardowe
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 17, 2010, 09:59:45 »
mozesz przypisac takie funkcje programem hs button ++ lub zrobic hard reset co by bylo najlepszym wyjsciem, bo chybamasz juz niezly balagan na omni
_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™

*

Offline Ahmed

• **
  • 241
    • Moje małe FortPolio
  • Sprzęt: Smart devices: Casio Cassiopeia A11 > NEC Mobile Pro 780 > Nokia 9110i > Handspring + modół GPS Samsung Omnia, HTC Universal, Samsung i780 (żony)
Odp: Jak przypisać funkcje do słuchawek/ jak przywrócić standardowe
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 23, 2010, 13:00:42 »
Dzięki po przywróceniu wcześniejszego backupu (i oczywiście wymazaniu - skasowaniu pamięci urządzenia) przyciski działają (wcześniej dialer w ogóle się nie uruchamiał). Tak czy inaczej czeka mnie HR