i need help! nowicjuszka...

• 6 Odpowiedzi
  • 773 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline sabina

• 3
i need help! nowicjuszka...
« dnia: Listopad 14, 2008, 12:58:36 »
dostalam taki mily sprzecik (omnia) ale widze ze jest skomplikowana ciutke... Na komputerach sie costam znam ale tu widze inna bajka - nie poddam sie jednak, chce usprawniac to urzadzenie mimo ze o pocetpc nie wiem nic.
mam pytania/potrzebuje pomocy, licze na gentlemanow;)
1. Mozna wrzucic jakas nakladke ulatwiajaca zycie i ladna bez ingerencji w soft? Mam sluzbowa ta omnie i nie chce przesadzic
2. Jest podobno mozliwosc ogladnia filmow ale jak to zrobic, tzn jak wgrac, jak odtwarzac?
3. Jak usunac konto @ bo mi wp nie dziala?

licze na zrozumienie i pomoc

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
Odp: i need help! nowicjuszka...
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 14, 2008, 13:17:45 »
zamiast czekac na pomoc zacznij uzywac funkcji szukaj na forum, temat filmow ma kompletnie przygotowany tutek nad ktorym sie ktos napracowal zeby nie bylo takich pytan ...

*

Offline milosz78

• **
  • 244
    • PRE SEARCH
  • Sprzęt: mpx200,SDA T-Mobile,HTCWizard,MIOA701,i900,OmniaW
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 14, 2008, 13:45:29 »
Zgadzam sie z poprzednikiem ze nalezy jednak troche szukajki uzyc. Dam jednak jakies wskazowki.
1.nakladki-cale mnostwo.Pocket Plus,SPB Mobile Shell i wiele innych.HTC Home(darmowy)
2.filmy -TCPMP
Reszte do tych dwoch pkt. znajdziesz w wyszukiwarce!
3.Co masz na mysli mowiac "wp mi nie dziala"?

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 14, 2008, 14:24:59 »
Na początek radzę przetestować oryginalne oprogramowanie omni. Po tygodniu użytkowania okazało się, że jest całkiem wygodne. Poza widgetem masz w omni dwie oryginale wtyczki samsunga. Wypróbuj.

*

Offline sabina

• 3
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 14, 2008, 14:39:29 »
poczta wp skonfigurowana nie dziala wiec chce usunac a jakos nie widze opcji...

TCPMP sprobuje zainstalowac ale filmy wgrywac przez ten prog. AS czy moge bezposrednio przez Opere?

no i nie wiem co to sa te "wtyczki" samsunga.. :|

« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 14, 2008, 14:45:07 »
Start --- Ustawienia --- Dzisiaj --- Elementy --- odznacz Samsung widget, zaznacz samsung today 1 lub samsung today 2.

*

Offline milosz78

• **
  • 244
    • PRE SEARCH
  • Sprzęt: mpx200,SDA T-Mobile,HTCWizard,MIOA701,i900,OmniaW
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 14, 2008, 16:03:11 »
Tym razem jednak proponuje zaczac od instrukcji obslugi i ogolnego poczytania na temat WM./bez zlosliwosci/Jesli Szanowna Kolezanka nie lubi czytac to niech sie po prostu pobawi ustawieniami telefonu i wbudowanymi programamijak napisal ktos z poprzednikow. Co do poczty-MUSI byc zle skonfigurowana.Co do wgrywania programow przez opere to nie bardzo wiem o co chodzi... hmmm...no tak. mozesz sciagnac do pamieci telefonu np. odtwarzacz TCPMP w wersji instalowanej z tel. czyli plik .cab i zainstalowac z poziomu tel. jesli wiesz o czym pisze.pozdrawiam.