Gry w przegladarce internetowej na naszej Omni

• 2 Odpowiedzi
  • 658 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

tomwil

Odp: Gry w przegladarce internetowej na naszej Omni
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 24, 2009, 21:31:38 »
1 rzecz jaka mi się nasunęła to jak oni podłączyli XBOXa :-| że niby Omnia ma hosta usb??? śmierdzi coś tu na kilometr tym bardziej ,że nie widać gniazda (zaciemnione jest miejsce tam gdzie Omnia ma gniazdo-czyżby specjalnie???). Ale pomijając 2 problem to owo łącze 1,5 Mb (w rozdz. HD Ready)-przepraszam gdzie ktoś widział taką prędkość- mówimy o realnych prędkościach nie teoretycznych. Bo raczej nie w statystycznym mieście w Polsce..
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2009, 21:33:53 wysłana przez tomwil »

Odp: Gry w przegladarce internetowej na naszej Omni
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 24, 2009, 22:40:11 »
Pady do XBOX-a sa albo z wtykiem USb albo dzialaja w oparciu o WLAN. Byc moze, napisali jakies sterowniki do obslugi tych padow. Testowwalem ten filmik z komentarzy http://www.flashvideofactory.com/test/DEMO720_Heima_H264_500K.html na laczu 16Mbit/s i troszke slabo to szlo, nie to co na kompie. Wyraznie bylo widac mala ilosc klatek na seksunde czasami przyciecie przy bardziej zlozonej scenie. Za kilka tygodni bede mial mozliwosc przetestowac jak dziala  HSDPA, predkosc tez kilka megabitow wiec powinno dawac rade. Kontrolery od XBOX-a tez mam wiec czekam na mozliwosc obslugi w Omni i zobaczymy. Interesuje mnie ten temat, wiec jakby ktos mial jakies info prosze pisac w tym watku.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2009, 22:41:54 wysłana przez hal9kx »