GPSTuner

• 13 Odpowiedzi
  • 2031 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline jeeep

• 12
  • Sprzęt: Omnia 16GB
GPSTuner
« dnia: Październik 29, 2008, 07:49:30 »
GPSTuner to jest fajna sprawa. Mam pytanie czy ktoś z szacownych posiadaczy omani to używa?

*

Offline srwe

• **
  • 197
  • Sprzęt: N50 Premium
Odp: GPSTuner
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 29, 2008, 08:28:07 »
omani
fajnie...
tak sobie zauważyłem, że ten model szajsunga przyciągnął tutaj sporo newbiaków z głupimi pytaniami....
Ten wirus to posiadacz PDA inaczej nazywany użyszkodnik - coś zawsze namota i zwala na wirusy komputerowe.
PDAclub=syfbiany, wółemy i palmzłoschy :P
omnia złomnia :P

*

Offline jeeep

• 12
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 29, 2008, 19:49:13 »
fajnie.. to nie jest odpowiedz...mondralinski :ok:

Czy ktoś przetestował już to narzędzie ? Prosze o opinie.  Czy jest sens kupic ten wynalazek.Dzięki

*

Offline ..k..l..m..n..

• 2602
  • Sprzęt: LG Swift 3D, HTC Leo, Eten M700
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 29, 2008, 19:52:40 »
...Czy jest sens kupic ten wynalazek...

Przecież możesz sobie przez dwa tygodnie potestować* i sam sobie na to pytanie odpowiesz najlepiej.

Edit:

* Ograniczenia wersji trial są naprawdę niewielkie więc masz możliwość przetestowania praktycznie całości funkcjonalności programu:
W wersji trial:
"You can record tracklog up to 250 points only
You can record area up to 50 points only
You can not use GPS Share system"
« Ostatnia zmiana: Październik 29, 2008, 19:55:13 wysłana przez ..k..l..m..n.. »
LG Swift 3D: Froyo
HTC Leo: EnergyROM 28244 Sense 2.5 Cookie 2.0
Eten M700: _TB_TB_ WM6.1

« Odpowiedź #4 dnia: Październik 29, 2008, 20:37:33 »
omani
fajnie...
tak sobie zauważyłem, że ten model szajsunga przyciągnął tutaj sporo newbiaków z głupimi pytaniami....

Zwykle to nie pytania są głupie , ale odpowiedzi.

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 30, 2008, 08:46:59 »
Bez urazy ale po tym co się dzieje w tym dziale to srwe ma rację.

« Odpowiedź #6 dnia: Październik 30, 2008, 11:33:40 »
Co nie daje nikomu prawa do obrażania innych użytkowników.

*

Offline srwe

• **
  • 197
  • Sprzęt: N50 Premium
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 30, 2008, 14:59:59 »
kto kogo i gdzie obraził?
swoją drogą, czemu o ten program nie zapytano się w dziale dot. nawigacji itp?
czy omnia korzysta z jakiegoś innego, wyjątkowego sposobu nawigacji, może to jest inny system, niż GPS, może od ruskich satelity sobie szczapia?:P
Ten wirus to posiadacz PDA inaczej nazywany użyszkodnik - coś zawsze namota i zwala na wirusy komputerowe.
PDAclub=syfbiany, wółemy i palmzłoschy :P
omnia złomnia :P

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
  • Sprzęt: Motorola MB511 Flipout
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 30, 2008, 16:11:04 »
po to pyta w tym dziale bo to dzial dla omni a jak wiemy na niej nie zawsze dziala to co dziala bez klopotu na innym sprzecie z rzekomo tym samym systemem a wiec jak ma omnie to ma prawo zadac to pytanie wlasnie w tym dziale, ale ciekawe jest ze sporo osob bez posiadania omni udziela odpowiedzi.. :P to ze tu jest wm6 nie znaczy ze zawsze jest tak samo jak na htc czy toshibie.. i niekiedy czytajac jakas odpowiedz uzytkownika htc w  dziale o omni czlowiek nie wie czy on jest glupi czy ten co podpowiadal bo niektore opcje sa inne.

_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™

« Odpowiedź #9 dnia: Październik 30, 2008, 17:54:18 »
kto kogo i gdzie obraził?
swoją drogą, czemu o ten program nie zapytano się w dziale dot. nawigacji itp?
czy omnia korzysta z jakiegoś innego, wyjątkowego sposobu nawigacji, może to jest inny system, niż GPS, może od ruskich satelity sobie szczapia?:P

Troche mnie poniosło, ale momentami zaczynają mnie irytować niektóre komentarze typu omnia złomnia itp.

*

Offline jeeep

• 12
« Odpowiedź #10 dnia: Październik 30, 2008, 18:32:09 »
Proponuje zamknąć temat Nic dobrego nie wprowadza tylko kłótnie które srwe wprowadza.  Chodziło o programik który chciałbym zakupić. Za publiczne znieważanie powinno wyrzucać się z forum ale to nie moja sprawa .Dzięki
PS. A tak na marginesie co robi w tym dziale Gość z n50... i zwraca dziewczynie uwagę która zrezygnowała z n96
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2008, 20:15:40 wysłana przez jeeep »

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
« Odpowiedź #11 dnia: Październik 30, 2008, 20:11:17 »
Nie wiem gdzie ty tu masz publiczne znieważenie?. Srwe pisał ogólnie a nie o tobie.

*

Offline jochen

• 40
  • Sprzęt: Samsung Omnia
« Odpowiedź #12 dnia: Październik 31, 2008, 11:19:39 »
A ja podtrzymuje. Ma może ktoś jakieś mapy topograficzne na tą aplikację?

« Odpowiedź #13 dnia: Listopad 20, 2008, 13:19:31 »
Bez urazy ale po tym co się dzieje w tym dziale to srwe ma rację.

Również bez urazy ale "srwe" racji nie ma, a co za tym idzie Ty również nie!

To, że można przetestować 7/14/30/60dni w zasadzie każdy program to nie znaczy, ze trzeba mieć od razu pretensje do kogoś kto pyta innych o wrażenia z użytkowania tego czy innego programu.

Co więcej, nie uważam się za alfę i omegę w kwestiach OS-ów Symbiana, Windowsa czy Linuksowych, niemniej na 100 osób, które przy mnie siądą i zaczniemy porównywać umiejętności obsługi i znajomość programów 90+ będzie znała je gorzej ode mnie. Zdarza mi się jednak zapytać innych użytkowników jakiegoś programu choćby tylko po to, by się nie męczyć z testowaniem setek różnych wynalazków, bo życia by mi brakło na sprawdzenie ich wszystkich.

Najprostszym sposobem na pewne rzeczy jest po prostu pomijanie ich milczeniem - tym razem wyłamuję się z tej zasady.