Cześć,
Jestem wlaścicielem nowej Omnii od tygodnia i proszę o poradę przed ostatecznym oddaniem tego diabelskiego złoma, sorki, telefonu

do serwisu:
Chcę zrobić najprostszą w świecie rzecz, a mianowicie by telefon zarówno włączony jak i uśpiony informował mnie o wszystkich alarmach, połączeniach, SMSach WYLĄCZNIE wibracjami, mruganiem diody i ewentualnie podświetleniem ekranu. Wszystkie dźwięki MUSZĄ być wyłączone.
W menu Ustawienia-Dźwięki i Powiadomienia ustawiłem wszystko na "Wyświetl wiadomość", "Migaj przez: bez limitu" i "Wibracja". Na ekranie głównym ustawiłem suwaki głośności na zero i zaznaczyłem "Wibracje". I figa, nie działa. Sama wibracja działa na pewno, ale tylko gdy ją uruchomię ręcznie (odtwarzaj). Wgrałem nowy ROM (z oryginalnej wersji SAHH6 na SAHJ3), zrobiłem niezliczoną ilość soft i hard resetów i dalej nic. Zainstalowałem PhoneAlarm, działało przez godzinę wczoraj (ale i tak wadliwie, niezgodnie z tym co ustawiłem) i teraz znowu klapa...
Czy są może jakieś ukryte ustawienia czy triki o których nie wiem?...
Będę wdzięczny za wszelkie porady i sugestie. Telefon jest oczywiście na gwarancji ale szkoda mi czasu na wyprawy do serwisu i czekanie na ew. reperację.