Dodam swoje 3gr w tym temacie, bo już miałem oddawać sprzęt, miałem chwilową depresję

Dwa dni zabawy, kombinacja z różnym softem (testowo), na początek AM5.1.1 za Chiny nie
chciała zagadać, olałem, iGO8, złapał fixa w kuchni, podczas palenia papieroska z nerwów,
zadziałał genialnie, przyszedł czas na TT7. instalacja 0 problemów, gorzej z sygnałem GPS,
jak w AM 0 po 10min leżenia na balkonie. Poszedłem po bandzie i zapodałem jej GarminXT
i o dziwo po 5sek, od pierwszego odpalenia jest pełny sygnał. Żeby było śmieszniej, pojechałem
w teren sprawdzić jak i co, bo Garmina nie cierpię, no ale czasem może się przydać, jadę sobie
i dla potwierdzenia przełączam się na TT, złapał sygnał i poszedł jak burza, mówię, trzeba
sprawdzić AM i iGO8, włączam i AM po 10sek ma pełny zasięg, iGO to samo, jedzie jak złoto

Od tej chwili sam nie wiem co jest tego przyczyną, wszystkie softy chodzą bez problemów.
Odetkało się czy jak? nie wiem. W każdym razie iGO8 i Garmin działają w pełni nawet przy
sporym zachmurzeniu, AM trochę słabiej, jak są chmurki to jest sygnał, ale jakby słabszy
i potrafi go zgubić, TT gubi często przy pochmurnym niebie, wnioski nasuwają się same.
Generalnie jak nie lubię Garmina, to z CNE2009 z braku .aku da się znieść, iGO też mi się
bardzo spodobał, nigd nie miałem styczności i muszę powiedzieć, że genialnie się obsługuje.
Nie wiem jak mapy, się pojeździ, się sprawdzi, ale pod względem interfejsu bomba