Witam.
Przesiadłem się właśnie na omnie z spv m650 (htc p3300) i mam taki maluśki kłopocik.
A więc używam romu ryrzy 28230 (wcześniej amigantomek full na spv).
kłopocik polega na tym że po kliknięciu na ikonę nieodebranego połączenia przekierowywuje mnie na nieodebrane połaczenia te shellowskie a nie z dialera (wygodniej by było z dialera i najlepiej by pokazywało tylko te nieodebrane połączenia w ilości pokazanych przy ikonie a nie wszystkie w historii), ikona nieodebranej wiadomości przekierowywuje mnie do wiadomości i jest ok, ale co trzeba zrobić by ta ikona z liczbą tych nieodebranych połączeń przekierowała mnie do nich ale nie tych shellowskich?
Przepraszam że na motałem ale strasznie mnie wkurza ta opcja wcześniej tego nie miąłem na spv z tego co pamętam a nie mogę sprawdzić jak to dokładnie było bo mi płyta główna padła.
Dodam jeszcze że jest to shell 3,5
wiem że mogę sobie utworzyć skrót np. do dialera, ale chodzi mi o to by była ta ikonka z liczbą nieodebranych połączeń i żeby po kliknięciu na nią najlepiej pokazała te połączenia których ilość jest na ikonce a nie wszystkie w historii i to jeszcze w tej opcji shellowskiej i strasznie nie wygodnej dla oka...
dzięki za ewentualną pomoc.