Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
Samsung
SGH-i900 (Omnia)
Bluetooth i ciagle podswietlany ekran
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
9 Odpowiedzi
1202 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
pepelodz
308
«
dnia:
Luty 08, 2009, 18:55:03 »
Witam
CHcialem zapytac was czy tez tak macie jak polaczycie jakies urzadzenie typu sluchawka bluetooth z omnia to czy tez co chwila podswietla sie wam ekran ?? Nie mozna go zgasic calkowicie tyl;ko co jakis czas sie uaktywnia. Tak samo jak zestaw glosnowmowiacy na bluetootha w aucie podlacze z omnia to jest tak samo. Jak wy macie ?
Georgi
43
Odp: Bluetooth i ciagle podswietlany ekran
«
Odpowiedź #1 dnia:
Luty 08, 2009, 19:02:49 »
Jak mam wlaczony BT i mam aktywne polaczenie z AS to mi sie caly czas swieci tak samo jak pod USB z AS nie wygasza sie sciemnia ale nie wygasza
pepelodz
308
«
Odpowiedź #2 dnia:
Luty 09, 2009, 07:34:31 »
mnie sie co chwila wlancza nawet jak wylacze go przyciskiem POWER to za chwile sam zacznie sie podswietlac. Da sie cos z tym zrobic zeby byl wygaszony caly czas ?
gmalaszuk
12
«
Odpowiedź #3 dnia:
Marzec 20, 2009, 20:00:59 »
mam identyczny problem, zmieniłem ROM i się pojawił, na poprzednim było ok, czy rozwiązałeś problem?
perla
2689
Sprzęt: Samsung Tab2- 7, Galaxy S2 , Kindle 3,
«
Odpowiedź #4 dnia:
Marzec 22, 2009, 08:34:49 »
Uzywam BT np. do polaczenia ze sluchawka i ekran sie wygasza. Rowniez gdy mam polaczenie po BT jako modem do notebooka, ekran jest wygaszony. Sprawdz raczej czy wznawianie podswietlenia ekranu nie jest z powodu aktywnego GPRS lub WiFi ktore odnajduje hotspota.
pepelodz
308
«
Odpowiedź #5 dnia:
Marzec 25, 2009, 09:41:39 »
a jaka masz wersje romu i gdzie sprawdzic to o czym piszesz ?
gmalaszuk
12
«
Odpowiedź #6 dnia:
Marzec 25, 2009, 13:46:02 »
GPRS i Wi FI mam wyłączone. Dodam informację, że sprawę częściowo załatwia wgranie S2U2, ale niestety by ekran się nie wzbudzał przy każdorazowym połączeniu omni z zestawem w samochodzie należy na nowo "zasejwować" ustawienia S2U2, dziwne, ale pomaga. Ewidentnie jest to wina rom SHJ3, wcześniej pracowałem na romie plusa i orange bez tego typu kłopotów
pepelodz
308
«
Odpowiedź #7 dnia:
Marzec 25, 2009, 22:28:05 »
ja mam rom DXIA2 :/
gmalaszuk
12
«
Odpowiedź #8 dnia:
Marzec 26, 2009, 12:12:31 »
no ja od wczoraj mam DXIA5, super rom, ale ekran jak wariował, tak wariuje, jedynie s2u2 i zapisywanie ustawień, jak pisałem we wcześniejszym wątku, pomaga, zatem żyć można, ale wolałbym tego nie robić za każdym wejściem do auta
pepelodz
308
«
Odpowiedź #9 dnia:
Marzec 26, 2009, 14:05:11 »
No u mnie tez w aucie ciagle podswietla sie co chwile ekran, na slychawce z bluetooth nie ma tego bledu. Wygasza sie i juz nie zapala.
Moze zna ktos jakis myczek na to poza S2U2
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »