Ja również używam tego etui.
Jestem fanem Krusella i zawsze używam tych akcesoriów.
Omnia "siedzi" w nim bardzo dobrze i sama nie wypadnie. Wewnątrz etui są wszyte takie specjalne elementy antypoślizgowe dzięki którym dodatkowo trzymany jest tel od środka. A cała reszta to majstersztyk i wszystko ma swoje miejsce.
Klips: Jak wepniesz go sobie np w pasek, to można przekręcać cały telefon co 45 stopni. Ja osobiście używam innego klipsu z innego etui, ponieważ tamten jest mniejszy i znacznie poręczniejszy ale nie pozwala na taki obrót.
Generalnie nie raz PDA wypadli mi z ręki lub kieszeni na beton lub asfalt - uważam, że dzięki temu, ze był w krusellu nic się nie stało ani PDA ani na Krusellu nie zostało żadnych śladów.
Dla mnie w Krusellu najważniejsze jest to, ze jest to szyty ręcznie dokładnie na miarę futerał z bardzodobrej skóry. Dzięki temu, w samochodzie wpinam PDA w uchwyt bez potrzeby wyciagania go z etui. Poza tym, Krusell daje na swoje akcesoria dożywotnią gwarancję. Ostatnio jeden z moich kolegów z pracy to przetestował - połamał mu się w tym etui ten plastikowy patent łączący "klapkę" z pozostałą częścią - etui zostało wymienione w całości na zupełnie nowe.
Najlepiej te skóry wyglądają jak już jakiś czas są uzuwane - wówczas miękną, dostają innego połysku - generalnie zaczynaja być bardziej przyjazne