Eksport kontaktów z Symbiana(E61) na Omnie

• 1 Odpowiedzi
  • 1176 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Eksport kontaktów z Symbiana(E61) na Omnie
« dnia: Listopad 21, 2008, 18:04:57 »
Witam

Długo czytałem to forum i dzięki niemu podjąłem decyzje o zakupie Omni. Oczywiście telefon macałem wcześniej w Saturnie co polecam każdemu niezdecydowanemu.
Najpóźniej w środę kurier z Ery dostarczy mi paczkę i będę mógł rozpocząć zabawę z WM.
Co do targowania cen w Erze mogę wam powiedzieć że średnio moje faktury wynosiły 130 zł.
Jestem w Erze od 2 lat i to było pierwsze przedłużenie umowy na usługi telekomunikacyjne. Wskoczyłem w Taryfę Era 120 (100zł miesięcznie).
Telefon dostałem za połowę ceny oferty dla stałych abonentów. Na dodatek dostałem zniżkę w postaci punktów Era Premia. Finalnie do zapłacenia mam 549 zł

Moje pytanie do was kieruje ponieważ kontakty z poprzedniego telefonu (nokia E61) zaimportowałem  za pomocą programu Nokia Backup. Kontakty zapisałem w formacie CSV i Txt. Moje pytanie jest następujące:

Czy oprogramowanie dołączone do telefonu pozwoli mi na ekstrakcje tych kontaktów do Omni ???

Może jakieś sugestie co do oprogramowania ??? Może ktoś już coś takiego robił ???

« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2008, 18:09:50 wysłana przez Maslo84 »

*

Offline elku87

• **
  • 171
  • LUMIA 800
  • Sprzęt: Nokia LUMIA 800
Odp: Eksport kontaktów z Symbiana(E61) na Omnie
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 21, 2008, 18:10:20 »
na poczatku uzywamy funkcji szukaj  :| czy nawet wystarczylo spojrzec pare postow nizej...

http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=113466.0
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2008, 19:08:32 wysłana przez elku87 »