Ekran - nie wygasza się, podświetlenie

• 5 Odpowiedzi
  • 10538 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ekran - nie wygasza się, podświetlenie
« dnia: Maj 15, 2009, 00:41:05 »
jeszcze jedno pytanie co do omni, jak zablokuje klawisze (albo nawet nie), i zostawie telefon to mi ekran sie nie wylacza (czego bym chcial:P) tylko sie przygasa, wczesniej tak nie bylo chyba, a teraz jest... probowalem kombinowac w baterii, ekranie itd ale nic nie nie dziala... mam opcje nawet wlaczona ze po 10 sek ma wylaczyc ekran, a on jedynie przygasa ale ciagle jest wlaczony.... pzodr

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Ekran - nie wygasza się, podświetlenie
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 15, 2009, 08:20:00 »
A zainstalowałeś jakiś program np. SPB Mobile Shell 3 ??
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline ssn

• **
  • 248
  • Sprzęt: SGS2 (4.1.2 XEO)
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 15, 2009, 09:01:09 »
jeszcze jedno pytanie co do omni, jak zablokuje klawisze (albo nawet nie), i zostawie telefon to mi ekran sie nie wylacza (czego bym chcial:P) tylko sie przygasa, wczesniej tak nie bylo chyba, a teraz jest... probowalem kombinowac w baterii, ekranie itd ale nic nie nie dziala... mam opcje nawet wlaczona ze po 10 sek ma wylaczyc ekran, a on jedynie przygasa ale ciagle jest wlaczony.... pzodr

po 10 sek nie wyłącza Ci sie ekran tylko podświetlenie (i to też nie całkowicie - tylko przygasa) ...
musisz wybrać opcję wyłącz urządzenie (i tam minimalny czas to 1min)... opcja wyłącz urządzenie powoduje tak na prawdę uśpienie urządzenia. W tym trybie urządzenie zostanie wybudzone np. przy przyjściu sms, połączenia głosowego, budziku, itp... także radio działa w trybie uśpienia...

ssn

*

Offline VG

• **
  • 184
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 03, 2009, 20:37:50 »
Nie wiem co sie stalo ale nie wygasza sie omnia pomimo ze ustwione ma 30 sec (na baterii) przelaczenie na 10 i inne wartosci nie pomaga. Mam SAID1 i SPB shell 3.0 - wczesniej bylo ok , mozecie cos podpowiedziec co sie moglo stac ?

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 21, 2010, 12:49:22 »
Witam.Wczoraj zakupiłem Omnie i kompletnie nie moge się w niej odnaleźć.
Wersja to PDA: i900SAHH&/CXHH7
                 TELEFON: i900NSPR0
Prosiłbym o powiedzenie jaki obecnie jest najnowszy(najszybszy) soft i podanie linka jak go wgrac.
Telefon mi caly czas świeci,nawet po zablkowaniu go.  W opcjach baterii mam ustawione ze gdy tel nie jest używany przez 10 sek to ma zgasnąć lecz tak się nie dzieje,o co chodzi??
W książce kontaktów nie wykrywa mi kontaktow z karty sim??
« Ostatnia zmiana: Styczeń 21, 2010, 14:10:31 wysłana przez sucre »

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 21, 2010, 13:09:03 »
regulamin - popraw temat!