0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
.. może głupie pytanie ale JAK TO ZROBIĆ? Generalnie chciałbym by pod MENU GŁÓWNE były KONTAKTY.z góry dziękuję za podpowiedź.
Cytat: FREEz w Wrzesień 26, 2008, 17:56:02.. może głupie pytanie ale JAK TO ZROBIĆ? Generalnie chciałbym by pod MENU GŁÓWNE były KONTAKTY.z góry dziękuję za podpowiedź.Menu glowne -> edytuj -> i przesun ikone kontakty z lewej strony na prawa strone. I ... po bólu.TAk samo mozesz sobie dodac przeglad wiadomosci bo sie przyda do sms.
Na dolnym pasku po prawej stronie ja mam napis "menu glowne ".- naciskasz- pojawia sie kolejny ekran - na nim menu - edytuj - zakoncz- naciskasz edytujitd jak pisalem wczesniejNapisane: Wrzesień 27, 2008, 06:05:36Dodatkowo mozesz przedytowac przyciski.Ja zrobilem klawisz "menu" - ten u gory , po prawej stronie, jako wywolywanie kontaktow.
(jeżeli używasz zwykłego today screena) potrzebujesz edytora rejestru i zajrzyj mniej więcej do kluczahkey_control_user\software\microsoft\today\keys\113i możesz edytować nazwę i położenie skrótu/programu