Dzwiek i Usuwanie

• 3 Odpowiedzi
  • 714 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline mati6a

• *
  • 54
Dzwiek i Usuwanie
« dnia: Grudzień 03, 2008, 18:59:47 »
Witam mam kolejny problem  :S
1.Czesto robi mi sie tak ,ze wylacza sie calkowicie dzwiek ...
I nie jest ustawiany na wysiszenie ani na wibracje .
Mam maksymalne i slysze tylko taki dziwiek jakby starej kasety:/
2.Jak moge usunac plik ktory znalazlem przez szukacz ??
Jak klikam na niego wchodzi mi internet i nic nie moge zrobic i nie jest to plik systemowy...
Pamiec Telefonu:
czy dalo bys sie ustawic tak ,ze po wybraniu instalacji na Pamiec Nasza (8/16GB) pliki programowe tam byly a nie istalowaly sie tu i tu ??Np Opera... ??

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
  • Sprzęt: Motorola MB511 Flipout
Odp: Dzwiek i Usuwanie
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 03, 2008, 20:52:25 »
z tym dzwiekiem to pewnie bedzie jakis bug spowodowany przez rom, napisz jaki masz rom przy okazji.

dalszej czesci   czyli pytania 2 i 3 nie rozumiem zabardzo, sprecyzuj, co za szukajka ? jaki plik znalazles ? o co chodzi wogole ?

a z instalacja plikow jest tak ze jak instalujesz na "moja pamiec"  to jest tam tworzony folder /program files i tam sa zapisywane pliki instalacji badz do folderu windows, nazwy maja takie same jak te na pamieci urzadzenia po to aby system mial latwiej wyszukac i skojarzyc pliki. i jesli juz cos jest kopiowane na pamiec urzadzenia to moze jakis skrot  lub ikonka ktore malo zajmuja i raczej nie powinno sie ich usowac, ale nie wiem czy ci o to chodzilo.
_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™

*

Offline mati6a

• *
  • 54
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 04, 2008, 00:39:10 »
Mam rom SAHH5...
I z tym wyszukiwaniem juz sobie poradzilem ;P
Ale mam nowe pytanie...
Uzywam programu SU2U i tak mam znim problemy ,gdyz czesto sie zaweisza i rozlacza mi rozmowy...
Czy mozna to jakos przestawic ,zeby bylo dobrze ??
I czy on nie powinien spułpracowac razem z Idialer ??
Głosnosc:Czy da sie ustawic tak odtwarzacz ,zeby po wyciszeniu telefonu muzyka grala przez sluchawki ??
No i bateria: Strasznie szybko sie wyladowuje :/ Moze jest na to jakis sposob bo po dniu mam tylko 10%
(Wiadomo najczesciej przez to ze mam WiFi ale uzywam go max 20 min)

*

Offline javman

• 1471
    • Motorola MB511 Flipout
  • Sprzęt: Motorola MB511 Flipout
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 04, 2008, 12:45:40 »
problem z polaczeniami pewnie wynika z tego ze uzywasz innego dialera niz systemowy, tzn, sa one dobre ale musisz byc pewien ze pracuja caly czas w tle inaczej moga wywalac takie numery.
_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™