- dzwonki w formacie mp3 można wrzucić bezpośrednio na pamięć (nie do żadnego katalogu tylko bezpośrednio) i wowczas można sobie ustawic go jako dzwonek
WiTaM
Sorki że cię poprawię ale jeśli chodzi o dzwonki mp3 to muszą się znajdować w odpowiednim katalogu:
- urządzenie / windows / rings
- moja pamięć / Moje dźwięki dzw.
lub jeśli to ma być dzięk SMS'a to:
- urządzenie / windows
PozDraWiaM
a pokusiles sie to sprawdzic, jesli nie to sprobuj wrzucic jakikolwiek plik mp3 bezposrednio na moja pamiec (lub my storage w zaleznosci od wersji jezykowej) bez zadnych dodatkowych katalogow a bedziesz mogl ta mp3-ke uzyc zarowno jako dzwonek jak i jako dzwiek do smsa.. nie poprawiaj nikogo przed sprawdzeniem, bo ja to co pisze zazwyczaj wczesniej sprawdzam
Alicja0 ja wlasnie z omnia rozpoczalem swoja zabawe z PDA, wprawdzie wczesniej mialem juz kontakt i z symbianem i z uiq, ale WM poznawalem dopiero na omnii

.. a co do instalacji nowego ROM-u to zanim jeszcze dobrze poznalem omnie juz 2 razy zmienilem ROM.. potem kiedy zaczeli straszyc padaniem omnii troszke zwolnilem (w sumie chyba z 6 razy zmienilem ROM) i obecnie mam lite 02 z modaco, ktory ma ta zalete ze omnia ma bardzo duzo wolnej pamieci dzieki temu ze ktos madry wywalil kupe niepotrzebnych rzeczy, ktore mozna sobie pozniej w miare potrzeby dodatkowo zainstalowac, do tego spb mobile shell i mamy bardzo przyjazne narzedzie

ale kazdy musi sobie dopasowac omnie do wlasnych potrzeb i nikt tego lepiej od nas samych nie zrobi