Witam
Ja już jestem po wgraniu (tj. 09.10.2008r.) nowego softu tzn:
PDA: i900SAHI2/SAHI3
TELEFON: i900XXHI4Wcześniej miałem wersje:
PDA: i900SAHH5/SAHH5
TELEFON: i900XXHH3Wymiany softu dokonałem w Warszawie w serwisie Cyfrowe Centrum Serwisowe :ok:położone:
Ul. Taneczna 18c
02-829 Warszawa
Niestety za wgranie softu musiałem zapłacić 48,80zł.

:mad:bo sie okazało że moja gwarancja jest nie podbita. Uprzedzę fakty i powiem ze swojego Samsunga Omnia kupowałem w firmowym sklepie Samsunga (sklep internetowy:
http://sklep.samsungmobile.pl/index.php?g_view=details&pd_pid=110923)
Telefon został mi przywieziony kurierem, mój błąd, że nie sprawdziłem wszystkich papierków ale za bardzo byłem pod jarany

nowym fonem, żeby bawić sie w biurokracje. Ale kupując tel. za tyle kasy 50zł to żaden wydatek.
W/w serwisie (czynnym od pon-piąt w godz. 8-17) można w zasadzie wgrać soft od ręki

(powiedziano mi, że trwa to max 2h)
Nowy soft wgrałem bo na starym oprogramowaniu mój fon działał ok 30h (prawie z niego nie korzystałem

).
Ile teraz po wgraniu nowego softu będzie działał to nie wiem dopiero jestem w trakcie sprawdzania. Jak to przetestuje to się odezwę.
Różnice w działaniu są nie wielkie, menu też się w zasadzie nie zmieniło.
Są tylko kosmetyczne poprawki ale takie które ułatwiają obsługę i są prawie niewidoczne.
Żadnych rewolucyjnych zmian nie ma. widgetów też nowych nie zauważyłem może dlatego, że na co dzień korzystam z Today'a.
Teraz jestem w trakcie testowania czasu działania na baterii.
Jak tylko wyciągnę jakieś wnioski, to na pewno napiszę na forum.
Pozdrawiam.