tomaszkap: serdecznie doceniam to, że piszesz na tym forum. Mógłbyś jednak sobie darować i nie pisać w wątkach dla Omni. Po pierwsze wprowadzasz chaos mówiąc o funkcjach, które masz w Kaiserze, po drugie jeśli nie wiesz jak wygląda Omnia i jakie ma menu, to po co się odzywać??
Akurat tutaj się nie zgodzę. Tomaszkap słusznie stwierdził, że skoro tego nie ma w ustawieniach, to może będzie w nowszym ROMie, i nie wiem z czego tu robić taki problem. A co, że niby Omnia to zupełnie coś innego? Bo ma jakieś widgetowe menu, które jest tylko nałożone na zwykły WM? Sorry, ale nie próbuj tu lansować tezy, że Omnia to jakiś "inny" sprzęt tylko dla "wtajemniczonych".
W moim PDA też nie mam systemowego licznika połączeń w miejscu o którym pisze tomaszkap, ale wcale nie mam zamiaru od razu "wypraszać" go z jakiegokolwiek działu, bo wolę skorzystać z wiedzy jaką może posiadać, nawet jeśli wypowiada się w innym dziale niż jego sprzęt. Sugeruję zmienić nastawienie na temu podobne - dużo więcej skorzystasz z forum.
A co do licznika połączeń to co za problem w ogóle?? Jest dziesiątki programów do tego, w tym cała masa freewarowych. I akurat Battery Status (obecnie HS++), o którym wspomniał tomaszkap jest jednym z nich. Wystarczy zainstalować i po " WIELKIM PROBLEMIE".