Czarny motyw OMNIA

• 6 Odpowiedzi
  • 11825 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Czarny motyw OMNIA
« dnia: Wrzesień 14, 2008, 19:03:16 »
Witam
Wie ktoś może jak ustawić motyw na czarny - bardzo mi odpowiada, poprzednio miałem w DIAMONDZIE. Problem w tym że w ustawieniach nie ma czarnego a nie wiem jak znaleźć czy podmienić plik. Pomóżcie jeśli wiecie jak.
Pzdr.

*

Offline bebic

• 366
  • Sprzęt: HTC Kaiser, HTC HD7, Nokia Lumia 710, SGS2
Odp: Czarny motyw OMNIA
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 14, 2008, 22:09:50 »
Szukasz czarne TSK i wrzucasz do katalogu Windows na Omni.

P.S.
Na przyszłość używaj opcji szukaj, na  forum jest kilkanaście wątków na ten temat.

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 15, 2008, 08:04:49 »
Szukasz czarne TSK i wrzucasz do katalogu Windows na Omni.

P.S.
Na przyszłość używaj opcji szukaj, na  forum jest kilkanaście wątków na ten temat.

Dzięki za odpowiedź ale zanim zaczniesz kogoś strofować najpierw sprawdź sam dokładnie . Napisałem że do OMNII - podaj mi chociaż jeden link do wątku dotyczącego konkretnie I900 z tych kilkunastu o których piszesz.
W innych PDA rzeczywiście podmiana motywu załatwiała sprawę natomiast w omnii powoduje tylko zmianę koloru górnego i dolnego paska-reszta to tło samsunga i o zmianę tego mi chodzi.
Pzdr.

*

Offline Kilg

• 292
  • Sprzęt: Galaxy SIII
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 15, 2008, 08:26:36 »
tło można zmienic wstawiając własną tapete, w tym samym oknie gdzie zmieniasz motyw.
W przypadkiem ten widget do przegladania obrazkow nie umozliwia ustawienia tla?
WYGIWYGAINGW
What You Get Is What You're Given and It's No Good Whining
(The Science of Discworld by Terry Pratchett)

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 15, 2008, 09:27:40 »
tło można zmienic wstawiając własną tapete, w tym samym oknie gdzie zmieniasz motyw.
W przypadkiem ten widget do przegladania obrazkow nie umozliwia ustawienia tla?

Zrobiłem tak: stworzyłem na komputerze plik z czarnym tłem wrzuciłem do omnii i ustawiłem jako tło. Jest Ok ale tylko tapeta czyli ekran DZISIAJ reszta bez zmian. Potrzebny chyba cały motyw (czy temat - nie wiem jak to się nazywa) albo jakiś programik do tworzenia

*

Offline bebic

• 366
  • Sprzęt: HTC Kaiser, HTC HD7, Nokia Lumia 710, SGS2
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 15, 2008, 13:08:56 »
Więc motyw który potrzebujesz to TSK. Nie ma znaczenia czy to Omnia, HTC czy HP. Różnią się tylko tłem, które już ustawiłeś.

*

Offline kojotek

• **
  • 141
    • LUKOJ multimedia
  • Sprzęt: iPhone 4 16GB
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 17, 2008, 11:08:11 »
Nie wiem czy nikt tego nie widział ale... Przecież w Omni jest edytor tematów.

MENU -> USTAWIENIA -> MOTYW (w zakładce osobiste)

Tutaj mozesz sobie wybrać kolor motywu oraz dodać interesującą Cię tapetę. Pozdrawiam.
Siemens C25 > Nokia 3210 > Nokia 3310 > Siemens ST55 > Siemens SX1 > Typhoon MyGuide M500 > Samsung D900 > Asus P526 > Nokia E51 > Samsung i600 > Samsung i900 Omnia > HTC HD2 > iPhone 4