Ufff... @ Patrynio84 naprawde nie wiem czy jest ktos w stanie Ci to wytlumaczyc.Takie sa procedury i zrozum to w koncu, jesli jakikolwiek serwis wymienilby ladowarke bez sprawdzenia samego telefonu bylby nieodpowiedzialny i TU wlasnie nie ma o czym dyskutowac..Mysle ze wytrzymalbys te kilka dni bez Omni.

Co do jakosci serwisu oceniasz go na podstawie rozmow telefonicznych ? Czy po konkretnej naprawie? Rowniez dzwonilem do nich i chcialem dowiedziec sie u zrodla, jak wyglada sprawa z TMC w Omni

W pewnym momencie poprostu rece mi opadly,gosc nie dosc ze nie wiedzial co to za funkcja i do czego sluzy i stwierdzil ze skoro nie dziala to nie musi dzialac, bo w AM nie ma takiej funkcji - jakby na AM swiat sie konczyl i nie bylo innych nawigacji ktore to obsluguja.

@antonib nie mam pojecia o twoim aktualnym romie, ale moze tez w nim byc bug powodujacy jakies problemy z ladowarka i wymiana na nowszy powinna tylko poprawic dzialanie. I nie mowie tu o HJ3, bo wgralem go koledze i widzac jak on dziala nie jestem nim zachwycony.Mialem kilka romow i np. CXHL2 mimo ze z Plusa uwazam za udany, a obecnie jade na ostatnim od Qbusa i jes The Best.
Co do sluchawek zauwaz, ze korzystaja one z tego samego gniazdka co ladowarka i tez musza byc sprawdzone.
Zaleznosci jest bardzo wiele i dlatego sprzet MUSI byc wyslany w komplecie.
Przez kilka lat robilem i przywracalem kopie na roznych sprzetach, ale nigdy nie mialem problemu z powrotem do wczesniejszych konfiguracji.Polecam Ci SPBBackup - niestety platny, ale zrobiona kopie o ile pamietam mozesz przywracac nawet jesli okres probny programu wygasl.
Ale mozesz zaznaczyc ze nie zyczysz sobie wymiany romu, choc nie wiem czy to ma sens bo serwis zobi to co uzna za stosowne.