Panie Oktik, czyś ty widział kiedyś fotkę zrobioną Omnią i900?
Wydaje mi się, że starasz się kłamać albo omnia jest Ci znana jak prawdziwa zawartość polskich parówek.
Nie rozumiem powiązania systemu WM z jakością fotek. Czemu niby on jest winny? Może tym, że daje duże możliwości ich poprawy, docinania i zmian jak na zwykłym komputerze?
Omnia i900 posiada naprawdę przyzwoity aparat jak na telefony komórkowe, jego 5Mpix jest lepsze od 5M z OmniiII, co osobiście sprawdziłem. Może nasycenie kolorów jest za małe, ale korekcje tego są banalnie proste.
Podsumowując i900 robi wyśmienite zdjęcia, jak na aparaty w telefonach, drukując je na papierze foto wychodzą BDB.
Filmiki kręci jak każdy inny telefon. Na imprezie jak jest głośno to normalnym będzie fakt, że głos uchwycony utraci swoją czystość i jakość a normalnej muzyki nie da się z tego odegrać. Przy cichszej muzyce lub głosach ludzkich itp jest bardzo dobrze. Jakość wynika z tego, że sprzęt
NIE JEST KAMERĄ a ma tylko dodatek kręcenia video. Widziałeś Ty tam optykę większą od główki szpilki?
Najlepiej by było, andi4444, jakbyś zarzucił przykładowo film, co Ci tak bardzo nie odpowiada i zaraz by było wiadomo, czy Twoje wymagania co do kiepskich jakościowo filmików z komórki są
wyolbrzymione czy faktycznie masz problem z kamerką. Wg mnie to to pierwsze